2777
2789
عنوان

راسته ميگن كسيو قضاوت نكنين

78 بازدید | 3 پست

واقعا درسته من پارسال دختر خالمو سرزنش ميكردم كه ببين چجوري عاشق يه پسر شده ازش دل نميكنه اصلا مگه چيه عشق

امسال دقيقا جوري عاشق شدم كه خودمم باور نميكردم واقعا بايد كسيو قضاوت نكرد چون خدا دقيقا ميزاره تو همون شرايط 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
حتی بدتر از اون شرایط دوستم به خاطر یه اتفاق مسخرم کرد فرداش همون اتفاق سرش اومد دبستان بودیم 😁

اره واقعا نبايد به كسي خنديد يا قضاوتش كرد

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا نبايد به كسي خنديد يا قضاوتش كرد

یا یه اتفاق دیگه که بازم دست خودم نبود ، یعنی به من بود نمیزاشتم

طی اتفاقاتی این کار رخ داد و حالم بد شد مریض… 

سرچ زدم تو سایت دقیقاا همون تاپیک و موضوع به یه نفر گفته بودم ارزش شو داشت حالا برو دکتر 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍