2777
2789
عنوان

عکس دماغم رو بزارم بگین عمل خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست
گلم بینی ات گوشتی بود؟دوستات چی دوستات هم گوشتی بود بینی شون مثل من؟به نظرت امکان داره خراب کنه؟

نه کارش درسته 

کیسای جراحی سختو هم قبول میکنه 

رو بینی گوشتی ام تمرکز داره چیزی ک من دیدم تو مطب

یکی ع دوستام گوشتی بود

نه کارش درسته کیسای جراحی سختو هم قبول میکنه رو بینی گوشتی ام تمرکز داره چیزی ک من دیدم تو مطبیکی ع ...

اگر مشکلی نیست لطف میکنید بگی هزینه عمل چقدر شد و اینکه بعدش خیلی سختی کشیدی؟ احتیاج به مراقبت دیگران داشتی؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه کارش درسته کیسای جراحی سختو هم قبول میکنه رو بینی گوشتی ام تمرکز داره چیزی ک من دیدم تو مطبیکی ع ...

منم بینیم حسابی گوشتیه و منافذ باز روی پوست هم داره 

خیلی میترسم بعدش همش دردسر و مشکل ایجاد بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

وای کاش خوب بشه دماغم حتما هم باید عمل کنم اصلا دوست ندارم بینی ام رو 

ناصر اعلم ملکی به من گفت ۶۸ میلیون

جدیدا؟ راحت میشه ازش وقت گرفت؟ 

بیمارستان خصوصی عمل میکنه؟ 

بینی من هم گوشتی هم قوز دار هم پر از منافذ باز 

کلا هر چه خوبان دارند رو یکجا داره

جدیدا؟ راحت میشه ازش وقت گرفت؟ بیمارستان خصوصی عمل میکنه؟ بینی من هم گوشتی هم قوز دار هم پر از منافذ ...

آره بینی منم گوشتی و قوز داره 😂

آره به من گفت مهر بیا ولی ببینم میتونم ازش زودتر وقت بگیرم 

تو کلینیک

اگر مشکلی نیست لطف میکنید بگی هزینه عمل چقدر شد و اینکه بعدش خیلی سختی کشیدی؟ احتیاج به مراقبت دیگرا ...

پارسال 40 با خورده کارا 45

نه من اذیت نشدم ولی خب سوپ میخوردم و این داستانا درد نداشتم