2777
2789
عنوان

بچه ها هستین بیاین

1408 بازدید | 216 پست

چند وقتیه خوابم نمیبره 

حالم خوب نیست غذا نمیخورم و هر کاری هم کنم در عین خستگی نمیتونم بخوابم چشام میره ولی خب خوابم نمیایه 

چیکار کنم بیایپ یکم درد و دل کنیم شاید فرجی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممممممم شب بخیرررر

حالتون چطوره 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

جدیدا اینطور شدمه حس میکنم خودم بخاطر امتحانا دانشگاهم چون استرسش نابودم کرده

الهی بگردم عزیزم 

من خودم حدود چهار ماهه اینطوریم البتهاوایل کمتر بود ولی بعد اینکه خیانت دیدم اصلا یه جوری شدم که خودمم خودمو نمیشناسم 

اوووو سلام شب توعم بخیر کیف کردم از انرژیاشکر خدا میگذره

فداتشم رفیققققق 

اره دیگه آدم باید برای اینکه جا نزنه باید خودشو شارژ کنه و انرژی مثبت پخش کنه 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....