2777
2789
عنوان

دیگه دارم به اسلیو معده فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اهل هله و هوله ام نه شیرینی جاتـفقط وعده های اصلی و نون و برنج زیاد میخورم

صبحونه کامل بخور.شام نخور یا خیلی کم بخور.مثلا یه خرده نون و پنیر و سبزی.حالا می مونه ناهار.ناهار هم هرچی بخوای میتونی بخوری.ولی همونقدری که میخوردی از این به بعد نصفش رو بخور.

من چند سال پیش حکیمم خیراندیش...سردی بدنت بالاس ب خاطر اون بی انرژی هستی ....الان ی چیز بت میگم دانلودش کن از گوگل دقیق ب سوالاتش جواب بده نوشته شدس تو فقط باید تیک بزنی  مزاجتو نشان میده  راهکار هم در مورد تغذیه بت میده اگه خوب بود چیزای ک گفت درست بود برات برو طب سنتی خوب پیدا کن 

صبحونه کامل بخور.شام نخور یا خیلی کم بخور.مثلا یه خرده نون و پنیر و سبزی.حالا می مونه ناهار.ناهار هم ...

باید از فردا مجدد شروع کنم کاش اینبار بتونم

مشکل من این نیست که نمیدونم چه جوری رژیم بگیرم یاچی بخورم چی نخورم

چون میگم کلی رژیم از دکترها و پیج های مختلف دارم که پول دادم و رعایت نکردم 

مشکل من اراده ضعیفه که می شینم رو سفره همه چی رو یادم میره و اندازه گاوی میخورم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
کسی توی خانوادتون چاقه؟ استعداد چاقی داری؟

بله کلا استعداد چاقی داربم ولی اونا کنترل میکنن 

من از همه چاقترم 

خواهرم مثلا دائم رژیمه و وزنشم همیشه تو دهه شصته

من چند سال پیش حکیمم خیراندیش...سردی بدنت بالاس ب خاطر اون بی انرژی هستی ....الان ی چیز بت میگم دانل ...

بده عزیزم

مزاج شناسی جامع اسمشه رنگ سبز ی کپسول ماننده و گیاه ی امام رضا هم نوشته بزن مزاج شناسی جامع میاره برات.......چون معدت سرده دوست داری فقط بخوری نمیتونی رژیم بگیری ....اگه مزاجت بلغمی بود بم خبر بده کمکت کنم چون من بلغمی بودم 

باید از فردا مجدد شروع کنم کاش اینبار بتونممشکل من این نیست که نمیدونم چه جوری رژیم بگیرم یاچی بخورم ...

تو هرچقدر هم بخوری مشکلی نیست.تو وعدهای غذاییت خوب نیست.میگی صبحونه نمیخوری ولی ناهار و شام بیشتر میخوری.درصورتی که تو باید صبحونه حتما بخوری.وقتی صبحونه بخوری ناهار زیاد نمیخوری.

مزاج شناسی جامع اسمشه رنگ سبز ی کپسول ماننده و گیاه ی امام رضا هم نوشته بزن مزاج شناسی جامع میاره بر ...

یعنی سرچ کنم مزاج شناسی جام!! 

مزاج شناسی جامع اسمشه رنگ سبز ی کپسول ماننده و گیاه ی امام رضا هم نوشته بزن مزاج شناسی جامع میاره بر ...

نمیشه لینک بدین