2777
2789
عنوان

گرفتگی طولانی مدت بینی کودک

4268 بازدید | 8 پست

دخترم نه ماه ونیمش هست تقریبا بیست روز هست که بینیش ابریزش داره وکیپ میشه،نه میتونه شیر بخوره نه غذا،هرچی قطره واسپری هم استفاده میکنم فایده نداره چکارکنم بنظرتون؟؟شربت ستریزین هم میخوره 

میشه برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستین  

مشکل منم هست باید ۶ر روز دماغ نوزادمو پاک کن وگرنه شبا نمی تونه تفس بکشه

اونم بدبختی کامل خشک میشه

نمیدونم چطوری پاکش کنم با سنجاق قفلی بازش میکنم

راه دیگه اییی دارین بگین ممنونم

خودایا شکور.بوچ بوچ😙😚😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روغن بنفشه برای بینی کودک مثل معجزه س. هر شب توی بینی ش بریز  کاملا باز میشه و دیگه نمیگیره . عالییه 

فقط هر روز باید بریزی توی هر سوراخ بینی ش یک قطره .

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
عزیزم روغن بنفشه برای بینی کودک مثل معجزه س. هر شب توی بینی ش بریز  کاملا باز میشه و دیگه نمیگی ...

واقعا؟برا بچه اشکال نداره؟

میشه برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستین  
واقعا؟برا بچه اشکال نداره؟

اگه اشکال داشت که نمیگفتم عزیزم

دکتر طب سنتی به من یاد داد

من خودم هر شب توی بینی بچه م میریزم اصلا بینی ش نمیگیره . تازه میبرمش حموم   هم قبلش میریزم  تمام بینی ش خالی  میشه .

خیلی عالییه . حتما امتحان کن 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
دوست غزیز پسرمنم بخلطر سرماخوردگی بینیش کیپ شده نمیتونه نفس بکشه.بنظرت خوبه استفاده کنم

من سینوزیت دارم برای خودم و پسرم هر زمان مریض میشیم ،یک کاری می کنم خیلی زود خوب میشیم

اول اینکه یک قاشق غذاخوری آویشن و یک قاشق غذاخوری بابونه  میریزم تو قابلمه روش آب میریزم می گذارم رو شعله یکم که جوشید برمیدارم   رو سرم یک لباس گرم یا پتو کوچیک می ندازم و بخور می دم تا زمانی که دیگه بخور نداشته باشه و خنک شه بعد مایع و از صافی رد میکنم تا تفاله هاشو بره بعد خود مایع و مثل دمنوش می خورم 

شب هم قبل خواب اینکارو می کنم بعد که رفتم تو تخت تو هر سوراخ بینی یک قطره روغن بنفشه میریزم و می خوابم صبح خیلی حالم بهتره  و هر شب که اینکارو می کنم فرداش حالم خیلی خیلی بهتر میشه