2777
2789

میگه مامان فلانی دختر یا پسره من داشتم هی میگفتم بعد پسرم به الت تناسلی میگه بلبل بش گفتم هر کی بلبل داره پسره بعد گف مامان پس ارغوان چی گفتم اون بلبل نداره اون دختره بعد گف پس چی داره گفتم یه چیز مثل بلبل داره دخترا فرق میکنن با پسرا...بعد گیر داد بهم تو مال خودتو نشونم بده ببینم چجوریه گفتم نه خصوصیه نمیشه نشون کسی بدیم..توهم نباید نشون کسی بدی نزاری کسی بلبلتو ببینه گف پس کی گفتم فقط منوو بابا...هر کی خاست ببینت بیا به من بگو...بعد اخر گف خوب من میخام مال تو رو ببینم تو بلبل داری اصرار اصرار من گفتم اره منم داره دیگه سوال نپرسید نمیدونم چجوری جواب بدم الان استرس دارم میگم کاش حواسشو پرت میکردم بهش نمیگفتم نکنه بمونه تو ذهنش

توام بلبل داری؟😂😂😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا واجب بود بگی خودتم بلبل داری؟😂😂

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بگو برا ارغوان عروس هلندیه😐😐😐

😂😂😂😂😂😂

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨