2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواد عزتی چون همه نقشی بهش میاد و عالی هست ،جدی ،کمدی و .... تو هیچکدوم شبیه نقش قبلی نیست و کاملا یک آدم جدید میشه 

پیمان معادی با اینکه روند بازیش یک مدل اما همونو از جون و دل مایه می‌زاره 

هادی حجازی هم میدوستم 😍

خانمها هم مریلا زارعی ، هدیه تهرانی رو هم دلی دوست دارم 😁 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

والا رها از اول داشت همه رو میخورد و میگفت سنتون بالاست و پیرین و این حرفا😑

بدرک خوب واقعا سنشون پایین نبود اون ی شوخی بود ولی حرفای اونا تخریب بود حتی اگه هم قصد رها توهین بود یبار کرد اونا تا سه روز توهین بش کردن

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
بدرک خوب واقعا سنشون پایین نبود اون ی شوخی بود ولی حرفای اونا تخریب بود حتی اگه هم قصد رها توهین بود ...

بنظرم ک حقش بود اونا کاری ب این دختر تازه ب دوران رسیده نداشتن

البته من ک اصلا از نفیسه روشن یا فلامک جنیدی خوشم‌نمیاد

ولی واقعا بهنوش اصلا بی ادبی نکرد ولی اون دختره پررو همش حرف بار این و اون میکرد

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
با خنده هاش یه جون به جونات اضافه میشه حتما دیگه ؟😂خنده های گلزار>>کل دنیا🤡

دیونممممم میکنهههه🤯

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
از بین خانومای بازیگر همنازنین بیاتیترانه علیدوستی خییلی طبیعی بازی میکنن 😍✨

ساناز جان اینارو بیخیال 

عمو حالشون خوبه؟😹😹😹😹

(تاپیک های قبلیت خوندم)🤪🤪