2777
2789

بنظر من عمل بینی سختیش مال قبلشه که یه دکتر حاذق پیدا کنی و با اطمینان بری زیر دستش 

بعدها غصه نخوری چرا این پزشک رو انتخاب کردم اخه نامزد من اشتباه کرد مجبور شد ۳بار عمل کنه

خيلي عمل راحتيه...عمل كن ولي حتما يه دكتر خوب برو..مراقبت بعد عملشم مهمه رعايت كن كه بعدا پشيمون نشي

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی جابه جا میشه ؟؟؟

یعنی تا چیزی آهسته بهش بخوره سریع کج میشه و باید بری چسب بزنی و اگه محکم بخوره باید دوباره عمل بشه

برای پخته شدن کافیست هنگام عصبانیت از کوره در نرویم.
بنظر من عمل بینی سختیش مال قبلشه که یه دکتر حاذق پیدا کنی و با اطمینان بری زیر دستش  بعدها غصه ...

۳بار😲😰دیگه چیزی از بینیش موند

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

بینی گوشتی هم بوده بینتون ک خوب دراومده باشه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
یعنی تا چیزی آهسته بهش بخوره سریع کج میشه و باید بری چسب بزنی و اگه محکم بخوره باید دوباره عمل بشه

وااا اینکه خیلی بده

ممنون گفتین من اصلا اینو نمیدونستم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

من قرار برد پيش دكتر مجلسي و قيصري عمل كنم 

دكتر مفرد اشناي يكي از فاميلامونه چون نرخش ارزونتر بود ميگفتم شايد خوب نباشه انگار قسمت بود ك برنامه هام باهاش جور شد و خيلي خوشحالم ك پيشش رفتم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME