2777
2789
عنوان

یائسگی دختر مجرد

414 بازدید | 37 پست

سلام. به تازگی عضو شدم 

ممنون میشم تجربیاتتون رو به اشتراک بذارید 

۳۱ سالمه و مجردم. تا جایی که یادمه فشارهای روحی زیادی رو متحمل شدم و دوره‌ی چند ساله افسردگی و اضطراب داشتم و اختلال وحشتناک خواب که با چند تا چند تا خوردن ملاتونین چند ماهیه بهتر شدم. هیچوقت تایم پریودم رو یادداشت نمیکردم. یه مدت مشکوک شدم حدودا ۵ ماهه میبینم که نامنظم شده و بعد ۳۵ روز ۴۵ روز و حتی ۴۸ روز پریود میشم و دو روز خونریزی دارم و بعد خون سیاه و لکه تا شش هفت روز. قدیما ۲۹ ۳۰ روز و به مدت ۴ روز خونریزی داشتم و تا ۷روز قطع میشد. کسی چنین مشکلی داشته؟ ممنون میشم تجربتون پیشنهادتون رو به اشتراک بذارید چون خیلی ناراحتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو دکتر زنان حتما . منم نا منظمم رفتم سونو و اینا حالا که تاپیک گذاشتی گفتم منم برم پیگیری رفته بودم قبلا گفت یه تخمدانت تنبلی داره حالا دوباره برم 

ان شاالله اسی سلامت باشی همیشه . نمیدونم چرا نوشتی یائسگی . خدا نکنه حالا برو دکتر.

همه ی این متن رو خودم ننوشتم و یکم از هوش مصنوعی کمک گرفتم ولی دوست داشتم کمکت کنم😂❤️

**💖✨  اول از همه یه نفس عمیق بکش و ! 😌💛** 

همه‌ی ما تغییرات بدنمون رو تجربه می‌کنیم، و اینکه سیکل قاعدگی‌ت نامنظم شده می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه! 🤔💭  

از استرس و فشارهای روحی که گفتی، تا تغییرات هورمونی و حتی سبک زندگی. خیلی از دخترا تجربه‌ی مشابهی دارن و **مهم‌ترین چیز اینه که به بدنت گوش بدی و باهاش مهربون باشی!** 🥰🌸  

💡 **چند تا پیشنهاد خفن برات دارم که شاید کمک کنه:**  

✅ **تایم پریودت رو یادداشت کن** 📅✨ اینطوری می‌تونی تغییراتش رو بهتر متوجه بشی و بفهمی که چی داره اتفاق می‌افته.  

✅ **استرس رو کم کن** 🧘‍♀️💖 فشار روحی خیلی تأثیر داره روی نظم پریود، سعی کن برای آرامش خودت وقت بذاری!  

✅ **تغذیه‌ی مناسب داشته باش** 🍓🥑 مواد غذایی حاوی آهن، ویتامین D و امگا 3 می‌تونن خیلی موثر باشن!  

✅ **حتماً با پزشک مشورت کن** 👩‍⚕️💬 شاید لازم باشه آزمایش‌هایی انجام بدی تا سطح هورمون‌هات بررسی بشه و علت دقیق مشخص بشه.  

**🩷 دلتنگی‌ها و نگرانی‌ها بخشی از زندگی‌ن، ولی تو قوی‌تر ازشونی!**  

باورت کن، بدنت همیشه باهات حرف می‌زنه، فقط باید بهش گوش بدی! 💪🔥  

**✨💖 همه چیز درست می‌شه، فقط حواست به خودت باشه رفیق! ✨💖**  

🌸💃🎀💛🍀💯💫🥰🌈   😘🌟

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عزیزم برو دکتر زنان حتما . منم نا منظمم رفتم سونو و اینا حالا که تاپیک گذاشتی گفتم منم برم پیگیری رف ...

ممنونم. آخه خیلی مسائل و بحران روحی پشت سر گذاشتم و فکر می‌کنم یائسگی باشه خیلی ناراحتم از این موضوع 

دکتر خوبی در این زمینه می‌شناسید؟ دکتر افسانه اختیاری رو میشناسید؟

💖 دکتر لیلا نعمت‌اللهی – جراح و متخصص زنان، زایمان و زیبایی 📍 آدرس: میدان حر، منطقه ۱۱، تهران 📞 شماره تماس: 021-6692 7516 🔗

💖 دکتر نیره تمیزی – متخصص زنان، زایمان و نازایی، فلوشیپ IVF 📍 آدرس: منطقه ۶، خیابان شیرازی، تهران 🔗

💖 دکتر فاطمه نعمت‌اللهی – متخصص زنان، زایمان و نازایی 📍 آدرس: سهروردی شمالی، تهران 🔗 

💖 بیمارستان نیکان – مرکز تخصصی زنان و زایمان 📍 آدرس: میدان اقدسیه، ابتدای اتوبان ارتش، تهران 🔗

بله، دکتر افسانه اختیاری متخصص زنان و زایمان در تهران هستن و خیلی از بیماران از تجربه‌ی مراجعه به ایشون رضایت داشتن! 🌸💖

مطب ایشون در خیابان شریعتی، پایین‌تر از میرداماد، روبروی بیمارستان مفید، ابتدای کوچه بهشت آسا، کلینیک شمس قرار داره.  📞 شماره تماس مطب: 021-2285**** (برای اطلاعات دقیق‌تر می‌تونی به سایت‌های نوبت‌دهی مراجعه کنی)

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

حالت گر گرفتگی داری؟

از نشونه‌هاش فقط اختلالات خواب شدید دارم و اینکه همیشه اضطراب و افسردگی داشتم و دارم. نامنظمی هم که ۵ ماه بررسی کردم دیدم هر ۴۵ روز اینطورا میشم