2777
2789

گربه ام قبلاً عاشق مرغ بود بعد به مرغش هویج و سیب زمینی اضافه کردم اونم دوست داشت کم کم غذای خشک بهش دادم از وقتی غذای خشک خورد کم کم مرغو دیگه نخورد 

مخصوصا آخرین باری که براش غذای خشک گرفتم از وقتی اونو خورده دیگه غذای تر نمیخوره 

گفتم شاید مرغ خونگی دوست نداره براش کنسرو و پوچ گرفتم لب نزد دادم گربه های خیابون خوردن 

براش بستنی گرفتم گفتن رو غذاش بریزی میخوره اصلا نخورد مارک دیگه بستنی گرفتم با بی میلی خورد 

خسته ام کرده از بس مثل بچه های بد غذا دنبالش میرم که یکم غذا بخوره 

حتی دندوناش افتاده بازم ترجیح میده غذای خشک بخوره 

تو رو خدا اگه راهی بلدین بگین بتونم غذای تر بهش بدم چون میگن همیشه غذای خشک بخوره ضرر داره براش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گربه منم اسکاتیشه و خیلی بد غذاس با این تفاوت که عاشق مرغه و به زور و خیلی خیلی کم غذای خشک میخوره

چند ماهشه 

مال منم اوایل اینطوری بود غذای خشکو پودر میکردم میریختم تو مرغش 

بعد غذا خشک خورد عاشقش شد دیگه مرغ نخورد 

از صبح تا شب گرسنه بمونه بازم چیزی که خوشش نیاد نمیخوره 

دقیقا گربه منم همینه دوس نداشته باشه اصلا لب نمیزنه.۸ ماهشه

خسته ام کرده بخدا همش نگرانشم 

مال من 5 ماهشه بچه بود عاشق مرغ بود 

میگن باید هر دو رو بخوره تنها مرغ بخوره نرمی استخوان میگیره 

خسته ام کرده بخدا همش نگرانشم مال من 5 ماهشه بچه بود عاشق مرغ بود میگن باید هر دو رو بخوره تنها مرغ ...

نژادهای بریتیش و اسکاتیش ذاتا بدغذا هستن.طبیعیه.بازم با دکترش مشورت کن ببین چی میگه.شما غذای خشک چه مارکی میدین؟

نژادهای بریتیش و اسکاتیش ذاتا بدغذا هستن.طبیعیه.بازم با دکترش مشورت کن ببین چی میگه.شما غذای خشک چه ...

مونلو و جوسرا میدم 

از وقتی مونلو رو خورد دیگه لب به غذا نزد میگن مونلو خیلی خوش خوراکه 

آخه براش پوچ و کنسرو هم میگیرم که همه گربه ها عاشقشن بو میکنه میره 

دکترش گفته بود هر وقت بی اشتها شد پوچ بده اصلا لب نزد