2777
2789
عنوان

اندازه بطن جانبی مغز جنین😭

1368 بازدید | 80 پست

خانما توروخدا کسی اطلاعاتی داره بگه 

۳۳ هفته رفتم سونو وزن جنین یهو گفتن مشکل مغزی و یکی از بطناش ۱۴ میلی متر 

دوباره ۳۷ هفته ینی امروزرفتم سونو دقیقتر مغز جنین ک گفتن بله مشکل مغزیه و ۱۳ شده بود 

کسی بوده اینجوری ؟؟ من دوهفته دیگه زایمان میکنم جیکار کنممم😭😭😭 

آنومالی رفته بودی؟

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدای من 

مگه تو غربالگری ها مشخص نشده بود؟

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

آنومالی رفته بودی؟

اره هرچی دگتر از اول گفته بود و انجام دادم تمام سونوها و ازمایشا 

من ی بچه دیگم دارم هممون سالمیم مشکلی نداریم با شوهرمم فامیل نیستیم 

نمیدونم چرا اینجوری شده😭

عزیزم غربالگری و سلفری نرفته بودی؟

نظر دکتر چیه؟

به دلت بد راه نده 

به خدا توکل کن انشالله که مشکل خاصی نیست نگران نباش

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
اره هرچی دگتر از اول گفته بود و انجام دادم تمام سونوها و ازمایشا من ی بچه دیگم دارم هممون سالمیم مشک ...

ی مرکز دیگه برو 

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

می خوای هم خودت بعد استغفار و یه نذری که براش می کنی مثلا مجلس روضه برای آقا امام حسین علیه السلام 

برو قرآن باز کن ببین چه سوره ای برات میاد 

خواص سوره رو تو نت بخون و بهش عمل کن 

یا برو طب سنتی 

یا هفت مغز بخور و ...