2777
2789
عنوان

خیلی خوابم میاد ولی خوابم نمیبره

97 بازدید | 8 پست

چرا؟ 

دو روزه نه ظهر ها خوابم میبره، نه شبا ، اگرم ببره عمیق نیست

در حالی که وحشتناک خستم و سرم درد میکنه

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
وقتی خوابت نمیاد یه کاسه پر ماست سون بخور فوری خوابت میبره

الان که ماست نداریم🥲😅

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوسالیه این مشکل رو دارم نه اهل قهوه هستم نه ظهرها می‌خوابم ورزش شدیدکارفراوان بدنم خسته میشه ولی مغزم خوابش نمیبره

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

سلام سادات جان خوبی 

عزیزم من میخوام ازدواج عالی و موفق کتم و خوشبخت شم وهمسرم معیارامو داشته باشه.میشه لطفا اگر ختمی چله ای دکری دعاییی بلدی ک برااین مورد خودت یا اطرافیانت نتیجه دیدید بهم معرفی کنی ممنونت میشم ؟

تو اینترنت دعا و سوره زیاده دلم میخواد چیزی ک بقیه نتیجشو دیدن انجان بدم گلم 🌸ممنون میشم

برو عطاری البته فردا روغن بنفشه پایه کنجد بگیر شبها فقط و فقط یک قطره داخل سوراخ های بینی بریز یکمم ب پیشانیت بمال راحت بخواب

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚