2777
2789

من ب هزار بدبختی تونستم نصف راه رو برم ک شوهرمو راضی کنم بزاره بینی مو عمل کنم ..شوهرم روزی شونصدتا دلیل چرت میاره ک اخریشم اینه ک بعد از پوشک گرفتن بچم بینی مو عمل کنم ..از طرفی شغل شوهرم ازاده و الان بعد ۴ سال اولین باره ک شرایطی پیش اومده ک دو هفته ای خونه هس .. یعنی میتونه اون ی هفته ک آتل مو بردارم پیشم باشه تا الان اصلا چنین شرایطی نداشته صبح زود میرفته تا شب..منم میخام طلامو بفروشم ..دماغم واقعا زشته اگه بزارم چندماهه دیگه میترسم پشیمون بشه و میخاد ی کاری راه بندازه ک شاید کل طلاهام بفروشه و عمرا بعدش پول بده ..بیاید راهنماییم کنید چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی نون و بچسبون به تنور سریع انجام بده همون یگی دوهفته کمک داسته باشی برا بچه داری کافیه قبلشم غذا اینا درست کن بزار یخچال 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

هرجور هس راضیش کن ولی خیلی مواظب باش بچه های منکه نزدیک دو سالن چپ و راست هی میزنن تو چشم و دماغم😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اگه بهت حس خوبی میده الان از بینیت خوشت نمیاد عمل کن 

من سنم کم بود دماغم مشکلی نداشت وای جوگیر شدم عمل کردم با این وجود ناراحت و پشیمون نیستم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

با هرررر ترفندی بلدی عمل کن😊طلا رو بفروش بگو پولم حاضره تصمیمم گرفتم

مادرم ک ملا مخالفه قصد دارم بهش نگم بعد ک بهوش اومدم بگم شوهرمم اینطور میکنه نمیدونم چی میشه😔

کار درستی میکنی طلا میفروشی اگه نکنی اون طلا بقول خودت صرف کار شوهرت میشه ولی بینی عمل کنی برا روحیه خودت خوبه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هرجور هس راضیش کن ولی خیلی مواظب باش بچه های منکه نزدیک دو سالن چپ و راست هی میزنن تو چشم و دماغم😐

بچه منم دوماه دیگه سه سال میشه چکار کنم هرچی میگذره قیمتا بالاتر میره