2777
2789
عنوان

پابند با این لباس چی بپوشم🖼️

874 بازدید | 35 پست

عکس لباس رو بلافاصله میذارم هر وقت تایید کنن آپلود میشه

بچه‌ ها برای تولد پارتنرم یه لباس گرفتم که عکسش رو میذارم

دو نفرست تولدش. تو ذهنم بود صندل بگیرم از این بندیا که ظریفن. ولی هم این‌که ایتفاده نمی‌کنم اصلاااا و گرونن، هم این‌که دیگه زیاد وقت ندارم که سفارش بدم. 

به‌جاش گفتم از اکسسوری‌های دیگه استفاده کنم

به نظرتون چه مدل پابند‌ها یا از این زنجیرهای رون یا هر چیزی شبیهش خوب میشه؟

باز اگه هم جایی توی تهران می‌شناسید که صندلهای متنوع خیلی ارزون داره بگید کیفیتش مهم نیست چون فقط برای چند ساعت لازمش دارم

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومد لایک کن ببینیم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
کفش خودت ک میخوای بپوشی چ شکلیه ک روش میخوای اکسسوری استفادع کنی

واجب نیست کفش بپوشم. 

کفش خاصی ندارم کلاً. همون صندل رو هم بیش‌تر به عنوان اکسسوری می‌خواستم.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

واجب نیست کفش بپوشم. کفش خاصی ندارم کلاً. همون صندل رو هم بیش‌تر به عنوان اکسسوری می‌خواستم.

عکسشو تو تاپیک قبلت دیدم 

بنظرم پابند خالیم قشنگ میشه

هرچند اگر صندل بپوشی قشنگتره

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

کو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عکسشو تو تاپیک قبلت دیدم بنظرم پابند خالیم قشنگ میشههرچند اگر صندل بپوشی قشنگتره

مررسی عزیزم. 

چه مدل پابندی به نظرت قشنگ‌تره؟