2777
2789

من 19 سالمه زبانم افتضاح هست نمره های مدرسه ام اکثرا کم بوده تقصیر من نیست هوشم خوبه بخدا ریاضی و فیزیک خیلی خوب میفهمم ولی برای زبان معلم خوب نداشتم حتی سه سالی ک تو مدرسه معلم خوب داشتم نمره های زبانم خیلی خوب بود

چکار کنم زبانم تقویت بشه اصولی یاد بگیرم به طوری ک بتونم بعدا مهاجرت بکنم مشکلی نداشته باشم؟

اینم بگم فعلا ک زوده راجب کشور مقصد فکر کنم ولی معمولا زبان انگلیسی رو باید بلد باشم تا بعد یه زبان دیگه یاد بگیرم آیتلس قضیه اش چیه 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

معنی لغت  هم نخوندی تقصیر معلمه؟

اگه حرفه ای میخوای برو کلاس زبان نه معمولی  

پیش یه ادم مترجم با سواد

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

معنی لغت هم نخوندی تقصیر معلمه؟اگه حرفه ای میخوای برو کلاس زبان نه معمولی پیش یه ادم مترجم با سواد

والا وقتی خواندن لغت بلد نبودم معنیش چجوری یاد بگیرم😕🤦🏻‍♀️

کلاس زبان می‌خوام برم ولی منطقه ما تیچر خوب نیس🙄آنلاین سراغ ندارید؟؟

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه شخصی من 

اولا زبان رو اصلا با ریاضی و فیزیک مقایسه نکن 

زبان هوش زیادی نمیخواد مداومت و استمرار و کلاس خوب میخواد . فقط برو یه آموزشگاه خوب و کلاس های عمومی رو شرکت کن تا ۱۸ ماه به سطح مناسب از سطح صفر برای آیلتس میرسی و بعد برای مهاجرت آماده میشی