2777
2789

واقعا خدا به دلش صبر بده،همون خانومی بودن که تاپیک زده بودن همسرم تو کماست دعا کنید براش،تاپیکش پر بازدید شد 

وقتی ادم همچین تاپیکایی میبینه دست خودش نیس دلش میگیره🖤😭😭😭

وقتی تاپیکشو دیدم گریه م گرفت💔

لطفا واسشون فاتحه بخونید یدونه صلواتم بفرستید برسه به روح همسرشون🖤

بله متاسفانه در جریان تاپیکاشون بودم 🤕🤕🤕🥺🥺

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزدش اتفاقاً الان یکی از کاربران پرسیده بود خیلی ناراحت شدم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

میدونستم همسرشون فوت می‌کنن  ولی واسه اینکه توی دلش رو خالی نکنم بهش گفتم برمیگرده گاهی وقتها نیاز داریم یکی یه دروغ بگه اینطوری دلمون آروم میشه خدا رحمت کنه همسرشون رو خدا به دل خودش هم صبر بده واقعا غم بزرگیه اینکه مونستر همدمت همه وجودت رو  از دست بدی فقط از خدا میخوام که به کاربر دختر بد صبر بده و تحمل رو در وجودش قرار بده تا بتونه با این واقعه کنار بیاد 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤😔😔😔😔😔

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

میدونستم همسرشون فوت می‌کنن ولی واسه اینکه توی دلش رو خالی نکنم بهش گفتم برمیگرده گاهی وقتها نیاز د ...

دقیقا بخدا منم به دلم افتاده بود😭🖤ولی باز واسش قران خوندم دعا کردم

دقیقا بخدا منم به دلم افتاده بود😭🖤ولی باز واسش قران خوندم دعا کردم

الهی بگردم طفلی چقدر بی تاب بود میگفت ۳ شبانه روزه توی بیمارستان ردی صندلی نشسته چشم انتظار که با شوهرش برگرده واقعا دلم آتیش گرفت میگفت باد کرده بود مرحوم دستم نمی‌رفت بنویسم عزیزم برو صورتش و ببوس و خداحافظی کن شوهرت  چشم انتظاره بریی ازش خداحافظی کنی و دل بکنی ازش 😭😭😭😭 🖤🖤🖤🖤الهی هیچ  زنی بی سایه سر نشه بی همدم نشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الهی بگردم طفلی چقدر بی تاب بود میگفت ۳ شبانه روزه توی بیمارستان ردی صندلی نشسته چشم انتظار که با شو ...

من یکی از تاپیکای قدیمی ترشو خوندم نوشته بود شوهرم نمیزاره چیزای سنگین جابجا کنم خودش تنهایی مبل دونفره رو بلند میکنه...بخدا دلم اتیش گرفت

خدا کنه بتونه به زندگی عادی برگرده و ارامش پیدا کنه 

هعیی خدا دنیات جای قشنگی نیست...

من یکی از تاپیکای قدیمی ترشو خوندم نوشته بود شوهرم نمیزاره چیزای سنگین جابجا کنم خودش تنهایی مبل دون ...

کدوم کاربر؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔