2777
2789
عنوان

یخ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کی هستی بخوای ما رو ببخشی یا نه 

منم هیچوقت شمارو بخاطر قضاوتت نمیبخشم عنترخانم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تو که میای اینجا حرص عمه هاتو شوهرتو خالی میکنی اونا رو هم همینجور نمیبخشی 😂 اگه راست میگی چرا ازش جدانمیشی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

مطمئن باش منم نمیبخشمت بخاطر همچین رفتارت

تو کی هستی بخوای ما رو ببخشی یا نه منم هیچوقت شمارو بخاطر قضاوتت نمیبخشم عنترخانم

اگر بهتون احترام میذارم به این معنی نیست که شما قابل احترامی

پس مراقب الفاظی که استفاده میکنی باش

تهمت زدی جوابشم گرفتی

اگر خودت به حرفت باور داشتی نمی اومدی زیر تاپینگای قبلی من از خودت دفاع کنی چون اونجا هم بقیه باهات مخالفت کردن

اگر بهتون احترام میذارم به این معنی نیست که شما قابل احترامیپس مراقب الفاظی که استفاده میکنی باشتهمت ...

اگر درست باهات صحبت میکنم به این معنی نیست که قابل احترامی پس تو هم مواظب حرف زدنت باش . مخالفت بقیه به این معنی نیست که درست میگن چون چهارتا خانم چوس و دوتا مرد دست توشلوار بدست منتظر همچین تاپیکایی هستن که مسخره دربیارن. تو هم چرت گفتی جوابشم شنیدی

اگه راست میگفتی قفل نمیزدی وقتی میحرفی منتظر انتقادم باش نه اینکه قفل کنی.