2777
2789

درود ، خانوما قبل از هرچیزی چند مورد رو شرح میکنم بعد نظرتونو بگید چیکار کنم.

اول اینکه خونه‌ی ما نزدیک دوسال و نیمه

، نه جارو شده ، نه گرد گیری و نه هیچ کار نظافتی!

من بشدت سرم شلوغ درس و کارمه..

و توی وقتای استراحتمم یا میخوام بخوابم یا کتاب بخونم یا برم باشگاه و یا حتی تفریح..

و کار خونه برام عذابه...

مامانم سنش بالاست ، زانو درد و کمر درد و چیزایی که همه‌ی مامانا دارن... و توقع ندارم که تمام کارای خونرو انجام بده ، از طرفی وضعیت خونه بشدت نامساعد و فجیعه ، دستشویی و حموم اخرین بار شاید سه ماه پیش شسته شده باشه.

ببینید نگید وای مگه میشه ، اره شده دیگه!

و جالب اینه مامانم دوست نداره که نیروی کمکی بگیره ، قبلا خدمتکار بود و زحمت تمام کارارو می‌کشید خدا خیرشونم بده، اما الان نیست و مامانم از اینکه یکی بیاد مارارو بکنه وسواسش میگیره و به دلش نیست!

یعنی حاضره تو گند و کثافت باشیم اما خدمتکار نگیره.

قبلا چون خودش شاغل بود به کارای خونه واقعا نمی‌رسید ، الان شاغل نیست اما خب کار خونه هم انجام نمیدن ، فقط اگه ظرف بشورن و..

(ظرفارو تو ماشین نمیزاره ، میگه تمیز نمیشن.)

و همینم به کمر و زانوهاشون فشار میاره...

واقعا از این وضعیت خونه خستم ، پر خاک و کثیفی...

اصلا قابل وصف و بیان نیست!

بابام از صبح تا شب سرکاره و داداشمم درس داره..

خداروشکر وضع مالی جوری هست که بشه

نیرو گرفت بصورت دائمی اما مامانم نمی‌زاره...

شما بودید چیکار می‌کردید؟..

هیچی بهش بگو شما که شرایط جسمیت مساعد نیست نیرو کمکی میاد 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یا باید نیروی کمکی بگیرید یا دوتایی تمیز کنید دیگه

با مامان صحبت کن بگو یکی از این دوراهه

چجوری میشه تو اون شرایط زندگی کرد واقعا!!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

قالی رو بده قالی شویی مطمئن 

بقیشم خورد خورد تقسیم کنین انجام بدین 

بعدم ی ادم تمیز و معتمد پیدا کن مادرتم کم کم از موضعش پایین میاد خودت و بابات و.. باهاش صحبت کنین مدام

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
هزاربار گفتم گوش نمیدن!و علاوه بر اون وضع خونه تو روحیشونم تاثیرات بسیار منفی گذاشته....

بزارش تو عمل انجام شده یا بفرستش یه جایی واسه ۴.۵ ساعت یکی بیاد تپیز کنه بره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

قصد ناراحتی ندارم ولی چجوری تحمل میکنین؟!

نه ناراحت نشدم ، هیچ وقت به کسی که شرایط خوبی نداره از هررر لحاظ نگو چجوری تحمل میکنی !

خدا میزارتتون جاش تا بفهمین چجوری تحمل میکنه ، این برای خیلیا اتفاق افتاده ، بیشتر حواستون باشه .

حتی تو ذهنتونم نگید.

بزارش تو عمل انجام شده یا بفرستش یه جایی واسه ۴.۵ ساعت یکی بیاد تپیز کنه بره

۴ ، ۵ ساعت؟!

خونه افتضاحه ، پر خاک و پرز و لجنه قشنگ چجوری ۴ ،۵ ساعت جمع میشه.

بفهمن یکی اومده خیلی ناراحت میشن ، نمیخوام قلبشون بشکنه...

خواهرمم ایران نیست بیاد کمکم واقعا نمبفهمم چیکار کنم...

گوش نکن ی نفرو بیار تمیز کنه چطور زندگی می‌کنید تو کثیفی

عرض کردم تا خودشون نخواد نمیشه.

درثانی مامانم میگه نمیشه اعتماد کرد و شاید دزد باشه ، شاید کثیف تمیز کنه و کارشو خوب انجام نده و...

اون خدمتکاره قبلیم دیگه کار نمیکنه ، ۶ سالی پیشمون بود بنده خدا ،خودشونم پیرشدن..