2777
2789

آموزشگاه رو نمیدونم ولی دخترخاله ام معلم مهدکودک بالاشهر تهرانه زبانشم خوبه یعنی به انگلیسی تدریس میکنه برای بچه های ژاپنی و چینی و...۲۷ میلیون میگیره

تا جایی که یادمه میگفت آموزشگاه ها زیاد پول نمیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ساعتی ۴۰ ۵۰ ۶۰ شروع میشه. به تعداد زیان آموز بهت حقوق نمیدن فقط به تعداد ساعتی که تدریس میکنیمبال ...

تو مرکز تهران تو یه آموزشگاه با لول متوسط 

بعد به تازه کار ها چند تا کلاس میدن در روز؟

آموزشگاه رو نمیدونم ولی دخترخاله ام معلم مهدکودک بالاشهر تهرانه زبانشم خوبه یعنی به انگلیسی تدریس می ...

فرهنگیان خوندن با به صورت آزاد وارد کار شدن؟ 

تو مهدکودکی که کار میکنن دانش آموز فارسی زبان نیست یعنی؟ متوجه نشدم 

تو مرکز تهران تو یه آموزشگاه با لول متوسط بعد به تازه کار ها چند تا کلاس میدن در روز؟

اینا بستگی داره به شهر و منطقه و آموزشگاه 

متاسفانه نرخ ثابتی وجود نداره 

ممکن یکی دو تا کلاس اوایل بهت بدن

اینا بستگی داره به شهر و منطقه و آموزشگاه متاسفانه نرخ ثابتی وجود نداره ممکن یکی دو تا کلاس اوایل به ...

درسته یعنی حقوق یه معلم تازه کار ممکنه به ده تومن برسه؟ 

فرهنگیان خوندن با به صورت آزاد وارد کار شدن؟ تو مهدکودکی که کار میکنن دانش آموز فارسی زبان نیست یعنی ...

نه به صورت آزاد پنج سال خوند ولی مدرکی نگرفت تازه داره اقدام میکنه برای آیلتس

البته اینم بگم یه آموزش معلمی رفتن تو کرج نمیدونم دقیقا چی بود از اونجا مدرک گرفت برای تدریس.

چرا دانش آموز فارسی زبان هم هست تو مهد کودک ولی بچه پولدارن مامان و باباهاشون تاکید دارن انگلیسی یاد بگیرن.چند تا بچه خارجی هم هست تو کلاساش

نه به صورت آزاد پنج سال خوند ولی مدرکی نگرفت تازه داره اقدام میکنه برای آیلتسالبته اینم بگم یه آموزش ...

چه قدر عالی من ۷ ساله زبان خوندم 

اون آموزش معلمی در حوزه زبان بود؟

چه قدر عالی من ۷ ساله زبان خوندم اون آموزش معلمی در حوزه زبان بود؟

اره چند ماهی رفت مدرک گرفت ازش.خیلی عالیه دختر سعی کن بری همچین جاهایی چون قبلا دخترخاله ام میگفت آموزشگاه ها کلا پول کمی میدن ولی رفت مهدکودک راضیه.اگه تهران هستی سعی کن جاهای بالا بری پول بهتری میدن همراه با مزایا و ناهار و این چیزا

اره چند ماهی رفت مدرک گرفت ازش.خیلی عالیه دختر سعی کن بری همچین جاهایی چون قبلا دخترخاله ام میگفت آم ...

قربات برم عسلم به خاطر قلب مهربونت که من رو راهنمایی کردی 

فقط یه سوال به نظرت دختر خالت از طریق آشنا وارد بازار کار شد ؟ چون به نظرم سخت گیر میاد همچین موقعیت شغلی