2777
2789
عنوان

دلم خونه لطفا کمک

291 بازدید | 30 پست

خانومای عزیز من عقد هستم شوهرم منو تنهایی هیچ جا نمیبره .هرجا بریم خونوادشم هستن.میگه مگه همین که باخونوادم میریم بیرون رو حساب نمیکنی؟؟؟در صورتی که با خانوادش اونقدرا به من خوش نمیگذره.من به سختی دارم کار میکنم دلم میخواد روزای تعطیل یه سفر کوچیک دوتایی بریم ولی اصلااا قبول نمیکنه.چه ترفند خوب بهم یاد بدین که شوهرم از خونه دربیاد بیشتر اهل بیرون رفتن بشه.و واسه دونفره بودنمون برنامه بچینه.از وقتی عقد کردیم فقط من تلاش کردم دوتایی باشیم و اون فرار کرده🫠وقتایی که باهمیمم همه فکرش پیش اونهاست و زود میخواد برگرده اصلا بهش خوش نمیگذره.اگه خونوادش ساعت سه نصفه شب برنامه بچینن میره ولی وقتی با منه میگه هشت باید خونه باشم.خیلی دلم خونه خیلی.امیدوارم اونقدری که دل منو واسه ساده ترین چیزا خون کرد تاوانشو ببینه

اول زندگی و نفرین؟ 

خدا بخیر کنه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

کاش تو مث من نشی

14 ساله تو حسرت یه سفر دونفره یا الان با بچه هام 4 نفره سوختم و هیچ اثری هم ندیدم

تنها سفر دونفره مون ازدواج دانشجوییم بود 3 روز مشهد

اونم شوهرم دستش از همه جا کوتاه بود وگرنه به شوهرم بود به بیت رهبری نامه مینوشت که خونوادشم باهامون بیان😏

دیگه مونده یه ده پونزده سال دیگه که خودمم میانسال شدم بعد مرگ پدر مادرش بتونم تنهایی مسافرت برم🫣

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

عزیزم عقدی تا اول ازدواجت همینن تموم خانواده شوهر همینن دونفره رو بزار چند سال بعداز ازدواج

پس چرا همه اطرافیانم از وقتی عقد میکنن دائما دوتایی تو سفر هستن لذت دنیارو میبرن شوهر من تو این سه سال در کل پنج بار منو توی شهر بیرون نبرده

پس چرا همه اطرافیانم از وقتی عقد میکنن دائما دوتایی تو سفر هستن لذت دنیارو میبرن شوهر من تو این سه س ...

شانس ماست

عدل فرزند صالح خانواده باید قسمت ما بشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

حساس نباش کم کم خوب میشه خودش بری سر خونه زندگیت توی عقد طبیعی هست

من هر کی میبینم ذوق دارن ازدواج کنن برن دونفری همه جا من سه ساله عقدم سر جمع ده بار بیرون نرفتیم اونم فقط تو شهر خودمون

پس چرا همه اطرافیانم از وقتی عقد میکنن دائما دوتایی تو سفر هستن لذت دنیارو میبرن شوهر من تو این سه س ...

اون جز استثناهان ولله خانواده شوهر هرکیو دیدم همینن اونا هم میرن سفر مطمئن باش مادرشوهره زنگ میزنه هی بهشون 

شانس ماستعدل فرزند صالح خانواده باید قسمت ما بشه

وقتی با خانوادش میریم بیرون فقط در حال خدمت به خواهراشه اگه ببینی فکر میکنی شوهر اونهاست🫠انقد بهشون محبت میکنه اونقت داداش من..