2777
2789

وقتی فکر میکنم میبینم من ی چیزایی رو تحمل کردم ک اصلا در حد توانم نبود و هرکی شنید شاخ دراورد ک چطور تحمل کردی و همین تحمل ها منو بی ارزش کرد یجوری ک با خودش فکر کرد این همیشه هست هیچ وقت نمیره،، من خیلی بودم زیادی مایه گذاشتم تک نفره عاشق بودم تکنفره وفادار بودم و چوبشو بد خوردم و تنها شدم 

تموم شدم

💔

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من همه روزایی که گذروندموبه کسی نگفتم که چی بودوچطورگذشت

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خیانتی که دیدم اندازه کل دردای زندگیم داغونم کردهحتی خیلی بیشتررر

من خیانت دیدم اول با ی دختر چلاق و مریض و بعد با زن متاهل فحش تحقیر خودش و خواهرت تف کردن تو صورتم ب خونوادم فحش دادن بهم گفتن خراب تمومی نداره خستم دیگه

من خیانت دیدم اول با ی دختر چلاق و مریض و بعد با زن متاهل فحش تحقیر خودش و خواهرت تف کردن تو صورتم ب ...

میدونی انگار ربطی به قیافه و هیکل و اینا نداره😞فقط میخوان با یکی باشن💔نمیدونم قیامتی هست یا نه؟ نمیدونم عدالتی برقرار خواهد شد یا نه؟ ولی من عجیب خورد شدم ازش نمیگذرم هیچوقت 

میدونی انگار ربطی به قیافه و هیکل و اینا نداره😞فقط میخوان با یکی باشن💔نمیدونم قیامتی هست یا نه؟ نم ...

منم داغون شدم ریختم زمین دیگه چیزی ازم نمونده جسمم ادامه میده فقط منم نمیگذرم ازش باعث شد نابود بشم از هرچی عشق و عاشقیه متنفرم