2777
2789
عنوان

تروخدا یه نظری بدین بهم

336 بازدید | 85 پست

سلام من طلسم دارم و بختمو بستن یه دعا نویس خیلی معتبر هست رفتیم پیش اون و بی آنکه ازم چیزی بپرسع همه چیو گفت و حتی گفت با یکی رابطه داری ولی قسمت نیست 😔😔 طلسممو باطل می‌کنه ولی من حالم خرابه آخه چرا قسمتم نباشع؟! اینهمه عاشقشم من حتی تصور بی اون بودنو نمتونم بکنم 😔اونم دقیقا مثل منه‌ من مرهمی شدم رو درداش ، همیشه میگه ولم نکن منو وگرنه میمیرم

چکار کنم بنظرتون😔خیلی خرابم 

اگه تلاش کنیم بنظرتون میشه بهم برسیم؟؟ منو خدا با امید تا اینجا آورده چرا. یهو باید این چیزا پیش بیاد😔😔

مگه نمیگن انسان خودش سرنوشتشو رقم می‌زنه، هزاران نفر اطرافم به عشقشون رسیدن

چطور اینا همشون قسمته هم بودن برا من نیس؟

دوستان مامانم دستش اسیب دیده و من نمیتونم تاپیک بزنم تعداد تاپیک هام پر شده 

کسی هست بتونه برام تاپیک بزنه ؟؟؟ با عنوان اینکه این انگشتدر رفته یا ضرب دیده و باید چیکار کرد ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زور خدا بیشتره همه چیز رو بسپار بهش

سپردم بخدا تا الان هروقت باهاش دعوا یا بحثی کردم همیشه یه نور امیدی تو قلبم بود و میگفتم حل میشه 

😔😔خیلی خرابم آخه اینهمه آدم رسیدن چرا من باید این حرفو از دعانویس بشنوم

به خدا توکل کن، مگه آیه نازل شده خب دعا نویس گفته اونم یه بندس مث تو، از کجا معلوم راست گفته باشه(البته من مطمینم راست نگفته چون اصصلا بهشون اعتقاد ندارم)

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
اول اینکه پیش دعا نویس رفتی کار درستی نبود بعد مگ حرف اون حجته اونم اگ میخواد بیاد جلو

وقتی بختم بسته بود و حتی به مرحله خواستگاری نمی‌رسید مجبور بودم باطل کنم 

اول اینکه پیش دعا نویس رفتی کار درستی نبود بعد مگ حرف اون حجته اونم اگ میخواد بیاد جلو

چون بختم بسته بود نزاشتم بیاد چون جور نمیشد 

بهم گفته عید صدرصد میام🥲