2777
2789

الان یه ویدیو دیدم تو اینستاگرام یه ساعته مغزمو شدید درگیر کرده

میگه اگه جفت چشمات از کاسه دربیاد اون وقت سیاهی نمیبینی

چون اصلا چشم نداری که بخوای سیاهی رو ببینی

اگه چشمات در بیاد هیچی نمیبینی

هیچی نمیبینی یعنی چی چرا نمیفهمم..

یعنی هیچی میبینی

خب هیچی چه شکلیه 🙁

هیچی سیاهی نیست

آخه چشم نداری که بخوای سیاهی رو ببینی

اصلا چشم نداری که چطورییییوتیننیاحینبتبنیوبنیکبت

میتبحبنبایح

خدا ازت بگذره دختر فکر منم درگیر کردی 

حتی افرادی ک مادر زادی کورن هم سیاهی نمیبینن نورو میبینن متوجهی نور هستن سایه میبینن

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دستتو بگیر جلوی یه چشمت،با اون چشمت هیچی نمیبینی حتی تاریکی

مثلا الان از روی ارنجت چی میبینی ؟هیچی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه دستتو بگیر جلوی یه چشمت،با اون چشمت هیچی نمیبینی حتی تاریکیمثلا الان از روی ارنجت چی میبینی ؟هیچی

خب ببین تو داری میگی یه دستتو بزار جلوی چشمت

خب من وقتی یه دستمو بزارم جلوی چشمم دارم با اون یکی چشمم میبینم

یعنی بلاخره یه چیزی هست که میبینمش

ولی وقتی دوتا چشمم از کاسه در بیاد یعنی هیچی نیست که تو ببینیش

من نمیفهمم این هیچی ندیدنه یعنی چی

یعنی سیاهی هم نمیبینی

من وقتی دوتا چشمام بسته باشه سیاهی میبینم

دیدن توسط چشم انجام نمیشه . چشم یک  عدسی هست که نور منعکس شده از اجسام رو به سلولهای شبکیه میرسونه اونها تبدیلش نیکنن به امواج و مغز تفسیرش میکنه به اشکال . وقتی چشمی نباشه نوری به سلولهای شبکیه نمیرسه و حالت تاریکی مطلق ایجاد میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دلیل ندیدن چشم اینه که مسیر نور توی اون قسمتی که باید قرار بگیره نمیگیره و درواقع پردازشی انجام نمیشه برای تصویر مقابل 

خب حالا تو چه چشم داشته باشی و چه نداشته باشی بالاخره نور توی اون قسمتی که باید قرار نمیگیره و در نتیجه چیزی رو نمیبینی و سیاهی کامله 

حالا توی نابینایان بعضی ها یکم نور رو تشخیص میدن چون یه مقدار کم از پرتو های نور توی قسمت درست قرار میگیرن ولی اگه کامل چشم رو دربیارن دیگه هیچی رو نمیتونی تشخیص بدی سیاهی کامل

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خب ببین تو داری میگی یه دستتو بزار جلوی چشمتخب من وقتی یه دستمو بزارم جلوی چشمم دارم با اون یکی چشمم ...

حب ببین گلم شما وقتی چشمتو میبینی درواقع داری جلوی ورود نور رو میگیری مثل بستن در اتاق وقتی لامپی توش روشن نیست وقتی میبیندی همه جاریکه

ولی وقتی شما اصلا چشمی نداشته باشی هیچی نمیبینی حتی تاریکی الان مثلا با کمرت چیزی میبینی؟؟ 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دلیل ندیدن چشم اینه که مسیر نور توی اون قسمتی که باید قرار بگیره نمیگیره و درواقع پردازشی انجام نمیش ...

منظورش نابینایان نیست،منظورش اونایی ان که چشمشون کلا تخیلیا شده

اونجوری هیچی نمیبین حتی تاریکی چون چشمی اصلا نیست که پردازشی صورت بگیره یا نگیره،الان همه ما با کمرمون هیچی نمیبینیم حتی تاریکی،خیلی درکش راحته

دیدن توسط چشم انجام نمیشه . چشم یک عدسی هست که نور منعکس شده از اجسام رو به سلولهای شبکیه میرسونه ا ...

خیر گلم وقتی چشمی نباشه حتی تاریکی یا سیاهی ام نمیبینی 

چجوری حالت تاریکی مطلق هست وقتی هیچی به مغزت نمیرسه

در تاریکی که هیچ نوری به مغز نمیرسه سیاهی میبینیم .. نور وجود داره ولی تاریکی وجود نداره . تاریکی یعنی عدم وجود نور . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .