2777
2789
عنوان

بابام میگه رشتت روعوضش کن 🎀

875 بازدید | 94 پست

بابام رشته اش تجربی بوده، ولی بخاطر بدن سازی که علتقه پیداکرده دیگه تجربی رو ادامه نداده. 

منم رشتم انسانیه کلاس یازدهمم

کلا عشق و حاللل دنبال دوست صمیمی میگردم😂 (مثلا اینایس که کنکور دارن بزار عصبی بشن😂) حالا بگذریم... 

بابام میگه باید بری رشته تجربی بخونی. منم امسال ۱۸ سالم میشه یعنی اگر عوض کنم دهم تجربی میشم 

حساب کنین تا دیپلم ۲۰ سالم میشه 

البته بابام میگه باید دکتر بشی درآمد خیلی خوبی داره انسانی خیلی مزخرفه (راست میگه انسانی چیه بایا... شغلاش درآمد نداره)

چیکارکنم بنظرتون عوض کنم یانه؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تجربی خیلی سخته اینطوری نیست که بری تجربی دکتر بشی پولدار بشی 

و اینکه اگه تغییر رشته بدی لازم نیست بری دهم 

امتحان های دهم و یازدهم رو تو تابستون میدی و تغییر رشته میدی سال بعد نهاییشون رو میدی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت