2777
2789
عنوان

دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 46 پست
متاسفانه دنیای بدی شده هر چی احترام بذاری بدتره

اره همینطوره هرچی بیشتر ادم احترام میزاره بیشتر سوار ادم میشن .همش باید یه متر زبونو یه گرز همراهمون باشه یا کار طرف به ادم گیر باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم شاید بچه ام کوچیکتر از همه هست و هنوز دوسالش نیست کارت نداده بعد کارت یکی دیگه از بچه ها که دو سالش هست رو دیدم فهمیدم که ربطی به سن و سال نداره 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
اصلا دیگه محلش نکن گناه بچه تون چه حالی داشته دیده به بچه ها کارت داده به اون نه اعصابم خورد شد

خداروشکر هنوز درک نمیکنه.ولی وقتی دید کارت صورتی دیت بقیه هست رفت به زور از دختر عموش گرفت کارتشو

عروسی پسر عموم بود یه هفته قبلش  من و خواهر ومادرم رفتیم که یه کمکی به زن عموم کنیم ! عصر رفتیم خونه خودمون یه دوشی بگیریم ، دومادمون و بابام هم موندن اونجا داشتن نامه ها رو مینوشتن ... شب که اومدن مامانم پرسید ببینم نامشون چه شکلیه ؟ بابام هم گفت بهم نامه ندادن ! ما هم شب حنابندان نرفتیم و عموم آخر شبش با تشر زنگ زد که چرا تو که عموی بزرگ داماد بودی نیومدی ؟ بابام هم در جوابش گفت مگه دعوتم کردید ، فرداش عموم با دوتا نامه یکی برا ما یکی خواهرم اینا اومد وعذر خواهی هم کرد ... این رو گفتم که بدونی نباید اهمیتی به کارش بدی ، بعدا اگه ازت دلخور بود در جوابش بگو که به خاطر اینکه دعوتت نکرد نرفتی .

خداجونم کمکم کن به هدفم برسم 😘😍 
عروسی پسر عموم بود یه هفته قبلش  من و خواهر ومادرم رفتیم که یه کمکی به زن عموم کنیم ! عصر ر فتی ...

آخه جلو جاریام ضایع شدم

کارش زشت بوده

آخه این اونجا بوده اگر نبود میگفتید ناراحتی نداره

اما واقعا قلبش رو شکونده

اگر به قول دوستمون شاید از صمیمیت نداده آیا نباید میگفت و به زبون میاورد ؟

عزیزم دوره بدی شده کسی که خوب باشه رو احترام نمیذارن 

پیج خوشمزه من @angel__dessert
آخه جلو جاریام ضایع شدم

چه ضایعی گلم ، شما میگی پارسال فقط شما بهش کادو دادی ، اون با این کارش ( اگه از قصد بوده باشه ) فقط به خودش بی احترامی کرده ولا غیر . اصلاذناراحت هم نباش که تو روحیه دختر کوچولوت تاثیر بزاره

خداجونم کمکم کن به هدفم برسم 😘😍 
چه ضایعی گلم ، شما میگی پارسال فقط شما بهش کادو دادی ، اون با این کارش ( اگه از قصد بوده باشه ) فقط ...

آره اتفاقا بغض کردم دخترمم انگار فهمیده.رو کابینت هویج گذاشتم واسه آبگیری هی صندلی میذاره و به زور واسم هویج میاره و بوسم میکنه 

عزیزم چون شما خودت اونجا بودی لازم ندیده بخواد کارت بده منطوری نداشته

بقیه هم بودن به اونا کارت داد فقط به من نداده

اره همینطوره هرچی بیشتر ادم احترام میزاره بیشتر سوار ادم میشن .همش باید یه متر زبونو یه گرز همراهمون ...

من الان دیگه بی احترامی نمیکنم ولی محبت و احترام زیادی رو کلا کنار گذاشتم 

آره اتفاقا بغض کردم دخترمم انگار فهمیده.رو کابینت هویج گذاشتم واسه آبگیری هی صندلی میذاره و به زور و ...

الهی قربونش برم. فدای یه تار موی دخترت بشن اصلا بهش فکر نکن