2777
2789

دخترعموشوهرم غیرانتفاعی سما میره کلاس اول امسال تموم کرد دیشب اومد پیش پسرمن بازی کنن هیچی بلد نبود یعنی هیچی!موندم چطور معلمش قبولش کرده ب مادرش گفتم انگار درسش ضعیفه گفت خواهر کل امسال نشستم بالاسرش چیزی یادنگرفته معلمشون میگه نه بلده تومدرسه بلده و کل کلاسم اینجورن😐پسرمن دولتی بود مدرسه ش و الفبا رو کامل یادگرفته و میتونه بنویسه کامل حالا یوقتا غلط هم داره ولی خیلی بهتراز اون یادگرفته 

بگردید یه مدرسه خوب پیداکنید خودم میخوام برم معلم شم تو یه مدرسه غیرانتفاعی پس مادرایی ک بچشون غیرانتفاعی میره واسشون سوتفاهم نشه میخوام بگم عنوان مدرسه مهم نیست ک دولتی یا غیردولتیه بگردید دنبال مدرسه خوب این تاپیک رو زدم واسه مادرایی ک سردرگم هستن بچه شون رو کدوم مدرسه ثبت نام کنن پارسال خودم تو فکربودم گفتم این تاپیک بزنم بلکه کمکی باشه ب مادرا

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

فک نمیکنی شاید بچه مشکل داره؟ 

چون نمیشه ک اینجوری 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم غير دولتي ميبرن كه دردسر نداشته باشه من فاميلمون يه سال دولتي رفت انقدر شلوغ بود مدرسه كه يكي دويد خورد تو صورتش و ابروش بخيه خورد شديد و كلا سه سال اخر مهمه كه غير انتفاعي بره بچه چون ما عدالت اموزشي نداربم تو اين كشور و ملا اونايي كه تيزهوشان يا غير دولتين كنمور ميارن البته مدرسه غير دولتي خوب كمه بايد يكي خوبشو پيدا كرد

درسته که ممکنه اون بچه خودش اختلال یادگیری داشته باشه ولی معلمای غیر انتفاعی ۷۰ درصدشون مدرک غیر مرتبط دارن ولی مدارس دولتی حداقل رشتشون مرتبطه البته توی غیر انتفاعی هم معلمای خیلی خوبم خیلی زیادهستن توی دولتی هم هم خوب هست هم بد

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

من خودم غیرانتفاعی میخوندم زرنگ نبودم متوسط بودم ولی کشکی نمره میدادن همیشه هم مدرسه ما نمونه بودو نمرات خوب

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

فک نمیکنی شاید بچه مشکل داره؟ چون نمیشه ک اینجوری

نمیدونم ولی خیلی بلاست انقدر زبل بود من فک میکنم معلمش کم کاری کرده

من یه پسرم غیر انتفاعیه یکی دولتی مشکلی نبود تا حالا پسر بزرگ من اتفاقا سما میره کلاس هفتمه شاگرد ...

عزیزم بستگی ب مدرسه داره والبته بچه

عزیزم بستگی ب مدرسه داره والبته بچه

بله درسته ولی منم کمک میکردم باهاشون کار کردم  رهاشون نکردم پسر بزرگم تا کلاس پنجم باهاش بودم 

پسر کوچیکم امسال کلاس سوم میره کمکش میکنم حتما

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

درسته که ممکنه اون بچه خودش اختلال یادگیری داشته باشه ولی معلمای غیر انتفاعی ۷۰ درصدشون مدرک غیر مرت ...

اره من خودم مهندسی کشاورزی خوندم میخوام برم توغیرانتفاعی ولی از معلم پسرم ک علوم تربیتی خونده بهتر تدریس میکنم معلم پسرم خودش توگروه وقتی تایپ میکرد  غلط داشت!

بله درسته ولی منم کمک میکردم باهاشون کار کردم رهاشون نکردم پسر بزرگم تا کلاس پنجم باهاش بودم پسر کو ...

خداحفظشون کنه علاقه بچه هم مهمه و البته تلاش مادر 

منم خیلی باپسرم کارکردم 

اره من خودم مهندسی کشاورزی خوندم میخوام برم توغیرانتفاعی ولی از معلم پسرم ک علوم تربیتی خونده بهتر ت ...

قصد توهین و جسارت به شما رو ندارم ولی این مقایسه اصلا درست نیست منم معلمم و اتفاقا علوم تربیتی خوندم ولی هیچوقت کسی که کشاورزی خونده با تمام جوانب تدریس و روحیات دانش آموزان از همه لحاظ قطعا آشنا نیست ما کلی دوره گذروندیم وکلی واحد پاس کردیم غلط تایپی هم دلیل بر بی سوادی کسی نیست توی تایپ وقتی که تند تند تایپ می کنی خواه ناخواه یه وقتایی غلط مینویسی

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
قصد توهین و جسارت به شما رو ندارم ولی این مقایسه اصلا درست نیست منم معلمم و اتفاقا علوم تربیتی خوندم ...

عزیزم من مهر میرم ارشد روانشناسی میخونم شاید ب این خاطر قبول کردن معلم مدرسه شون بشم 

بله حرفتون درسته ولی معلم پسرمن اکثر کلاس ازش رضایت نداشتن عملکردش ضعیف بود

قصد توهین و جسارت به شما رو ندارم ولی این مقایسه اصلا درست نیست منم معلمم و اتفاقا علوم تربیتی خوندم ...

شما فرهنگیان بودید یا از طریق  ماده ۲۸؟