2777
2789
عنوان

تابحال شنیدید دزد خونه کسی بره و طلاهارو پیدا نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 24 پست
ینی طلا پیدا نکرده رفته؟

چرا بود لپتابم روی میز بود

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم طلا زیاد داری یه کاشی چیزی از دیوارای دستشویی یا حمومو بکنی و اونجا جاساز درست کنی بزاری و کاشی رو بچسبونی درضمن اگر طلارو بپیچید لای زر ورق یا فویل آهنی دیگه طلایاب پیداش نمیکنه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

به نظرم طلا زیاد داری یه کاشی چیزی از دیوارای دستشویی یا حمومو بکنی و اونجا جاساز درست کنی بزاری و ک ...

کلا برام سواله چرا راحت دزد میاد خونه ی مردم طلا می‌بره

چطوری راحت پیدا می‌کنه

دیگه وقتی تو فریزرو می‌فهمه یعنی دستگاه داره دیگه

اره خونه رو زیر نظر گرفته بودن میدونستن دقیقا به اندازه نیم ساعت در ساعت خاصی خونه خالیه و همه ساکنین بیرونن . دقیقا سر ساعت چهار نفر رفته بودن داخل سر ۲۵ دقیقه اومده بودن بیرون همسایه دیده بودشون .  با شکوندن قفل و از دبوار بالا رفتن و این چیزا فرصت خوب گشتن نداشتن . فقط هم پول و یکی دو تکه طلا که سر دست بود برده بودن گوشی وسایل برقی همه رو بهم ریخته بودن ولی نبرده بودن . اون طلای اصلی که از دم دست پنهان کرده بودن رو پیدا نکردن . حتی جیب لباسی توش پول بوده دقت نکرده بودن . میخوام بگم فقط میریزن بهم دقیق نمیگردن چون ترس دارن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کلا برام سواله چرا راحت دزد میاد خونه ی مردم طلا می‌برهچطوری راحت پیدا می‌کنهدیگه وقتی تو فریزرو می‌ ...

به جز دستگاه یه نکته خیلی خیلی مهم سکوته که واقعا اگر دقیق بشی خیلیا ندارن همه یه محرم اسرار دارن که اونم یکی دیگه داره و اون یک هم یکی دیگه همبن جور برو جلو 😁😁😁

و یه نکته دیگه که من خودم به چشم دیدم راه دادن هر ادمی توی خونه هست ادم باید خیلی دقت داشته باشه ادمای غریبه تر دوست همسایه تعمیرکار . باید یه شناخت نسبی داشته باشه خیلیا دقت نمیکنن به این نکات کوچیک فوری دوست میشن با همه فوری رفت و امد میکنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره خونه رو زیر نظر گرفته بودن میدونستن دقیقا به اندازه نیم ساعت در ساعت خاصی خونه خالیه و همه ساکنی ...

پس دستگاه ندارن چون اگه طلایاب باشه دیگه بهم نمیریزن همه جارو 

شانسی میگردند پیدا میکنن

خونه ی همسایه مون از میز توالت برداشت ، اولین جا اونجاست که میگردن