2777
2789
عنوان

بنظرتون من زنگ بزنم

118 بازدید | 11 پست

بچه ها من چند روز پيش رفتم براي ناهار پيش همون اقايي كه بازيگره تو تاپيكاي قبليم هست براي اولين بارم بود ميرفتم خونشون و اينكه خيلييي خوش گذشت و همه چيز خيلي خوب بود بينمون و دوباره تصميم گرفتيم بهم يه كوچولو فرصت بديم همو بشناسيم شبش بهم پيام داد خرف زديم ولي ديگه ازش خبري نيست و اينكه اخر هفته من ميرم مسافرت يك هفته نيستم دوست داشتم تو اين چند روز ببينمش بنظرتون من بهش زنگ بزنم؟زشت نيست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه الان کار داره مثلا تئاتر یا فیلم برداری داره و اینا و خیلی شلوغه زنک نزن یه پیام بهش بدهولی اگه ...

سر كار خاصي نيست الان ولي دوست ندارم فكر كنه اويزونشم از يه طرفي دلم ميخواد قبل از سفرم ببينمش

سر كار خاصي نيست الان ولي دوست ندارم فكر كنه اويزونشم از يه طرفي دلم ميخواد قبل از سفرم ببينمش

اویزون بودن نداره اگه رفتی پیشش و همه چی اوکی بوده و قصرش رابطه بوده که چرا زنگ نزنی 

اویزون بودن نداره اگه رفتی پیشش و همه چی اوکی بوده و قصرش رابطه بوده که چرا زنگ نزنی

دوست ندارم فكر كنه من مثل بقيه دختراي دورشم شايد شب به يه بهونه ايي بهش پيام بدم تو حرفام بگم كه دارم ميرم سفر و نيستم

دوست ندارم فكر كنه من مثل بقيه دختراي دورشم شايد شب به يه بهونه ايي بهش پيام بدم تو حرفام بگم كه دار ...

نگاه کن بستگی به رابطه ت هم داره یه وقتایی فقط یه چند ساعت دوستی و رابطه س و تموم میشه

ولی بعضی وقت ها جدی تر  و قصد رابطه طولانی تر داری

میتونی یه تماس بگیری و مثلا برای شام اون شب تشکر کنی و بگی داری میری سفر