2777
2789

همین الان داشتیم بحث میکردیم که با رویای معتادش نگرده برگشت گفت تو رفتارت بچه گونس چون با دختر خالت میگردی دختر خاله من هفته ای یکبار خونه مادر بزرگم میبینمش من هیچ رفیقی ندارم اصن دختر خالمم ۱۵ سالشه برگشتم گفتم چیکار اون داری و اینا برگشت فوش بد داد ک من دختر خالتو فلان فلان میکنم اینقدر فوشش زشت بود ک نمیتونم بگم قطع کردم و بلاکش کردم از همه الان بغض داره گلومو میترکونه نمیخوام خانوادم بفهمن نمیدونم چیکار کنم توروخدا کمکم کنید 😭لطفا تایپیک های قبلیم بخون تا بیشتر ازش متوجه شی کمکم کن

شما خودت چند سالته

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

اگه عقدتون قطعی نیست بهتره بیشتر فکر کنی اتفاقا خانواده باید بدونه تا درمورد دوستاش تحقیق کنن و خود پسره

دست به زن هم داره واقعا دوست داری با این آدم ادامه بدی کاش خانواده ات رو می‌شناختم و همچین اجازه ای بهت نمیدادم زندگی خیلی پستی بلندی داره متاسفانه این پسر یا اوصافی که شما کردینهمسفر خوبی برات نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عقدتون قطعی نیست بهتره بیشتر فکر کنی اتفاقا خانواده باید بدونه تا درمورد دوستاش تحقیق کنن و خود ...

من فقط اینجا گفتم اگه اینارو حتی یکیش رو به مامانم بگم دیگه نمیزاره اسمشو بیارم 

اما نمیدونم انگار وابسته شدم نمیدونم چ حسیه با همه این کارایی که کرده با اینکه دیگه نمیخوامش ولی نمیدونم انگار سخته برام برای همیشه تمومش کنم بدم میاد از این حس

همچنین ادمای بددهن و عصبی رو باید پرت کنی از زندگیت بیرون..

فکرکن من یک ساله با هیچ دوستی بیرون نرفتم حتی یه کافه تنها دوستی ک دارم دختر خالمه ب اونم حسودیش میشه 

قطع رابطه کن. این رفتار اصلاً قابل قبول نیست. به هیچ عنوان نباید کسی بهت توهین کنه. اگه ادامه بدی، بدتر میشه. باید با کسی که بهت احترام نمیذاره، هیچ رابطه‌ای نداشته باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من فقط اینجا گفتم اگه اینارو حتی یکیش رو به مامانم بگم دیگه نمیزاره اسمشو بیارم اما نمیدونم انگار وا ...

اشباه میکنی کاش جرات جدا شدن داشته باشی این دوست داشتن نیست دلبستگی هست 'به عنوان خواهر میگم زندگی فقط دوست داشتن نیست این الان اینه بعدها بدتر میشه  بزرگترین انتخاب زندگیتو لطفا درست بگیر یه بار قراره زندگی کنی 

یه روز وقت بزار تاپیک های اینجا رو بخون مشکلات بعد ازدواج رو ببین چرا فکر میکنی فقط همین فرصت رو داری درس بخون کار پیدا کن موقعیت بهتر پیدا کن لطفا خوشبخت شو 

به ماهم دعا کن

فکرکن من یک ساله با هیچ دوستی بیرون نرفتم حتی یه کافه تنها دوستی ک دارم دختر خالمه ب اونم حسودیش میش ...

شک نکن بعدا هم میگه کلا قطع ارتباط کنی در واقع داره محدودت میکنه 

و‌َهیِچکَس‌نَخوآهَد‌فَهمیِد‌چِه‌گُذشِت‌تآ‌گُذَشِت..