2777
2789

نه لازم نیست پول زیاد باشه 

در حد 10_۲۰ تومنم باشه اوکیه و باید گردش حساب داشته باشی لازم نیست همیشگی پول توش بمونه و دست نزنی، مثلا همه ی پولای روزمره اتونو بریزید روش و خرج کنید 

البته اگه تازه حساب باز کردی باید سه ماه بگذره بعد وام میدن بهت

نه لازم نیست پول زیاد باشه در حد 10_۲۰ تومنم باشه اوکیه و باید گردش حساب داشته باشی لازم نیست همیشگی ...

۷تمن دارم و میخوام هر ماه همینقدر بریزم تو کارتم.ولی نمیدونم میشه یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لازم نیست پول زیاد باشه در حد 10_۲۰ تومنم باشه اوکیه و باید گردش حساب داشته باشی لازم نیست همیشگی ...

هم میخوام پولامو جمع کنم هم اگ لازم شد بعدا باهاش وام بگیرم

وام فوری میشه اینکه پول بزاری سه ماه بخابیونی دوبرابر بگیری

وام معدل هم بسته به گردش مالی به ازای هر ۳۰روز  ۱۰ درصد مبلغ گردش مثلا ۳۰۰ تومن یکماه میشه ۳۰ تومن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو