2777
2789

من تو ی جایی کلاس ثبت نام کردم

رو کاغذ برام نوشت که فلان تاریخ بیا

اون تاریخ  رفتم گفتن ایوای  اشتباه نوشتیم از  فلان تاریخ شروع میشه منم خیلی راهم دور وبچه گذاشته بودم خونه مامانم

ولی گفتم اشتباه پیش میاد

امروز رفتم گفتن کلاس لغو شده خانما تصمیم گرفتن کلاس دیگه برن برای ی نفرم نمیتونیم کلاس تشکیل بدیم

رفتم گفتم پولم پس بدین گفتن نمیشه کلاس دیگه بیا 

با کلی بحث پررو اینا پول به زور پس دادن

بعد برگشتم گفتم پول نمیخام بنویس کلاس دیگه

گفتن باشه من وسایل اون کلاس رفتم گرفتم بعد الان زنگ زدن میگن اون کلاس اولی تشکیل شده باید بیاین همون کلاس یا پولتون می‌ره

شما تو این موقعیت بودین قاطی نمی‌کردیم😏🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین موقع چهارتا فوش خوار و مادر نصیب اون سازمان به این بی برنامه میکنم و کلا پولم را میگیرم و ی ...

کلی پول اسنپ وسایل دادم

بعد می‌گفت پولت نمیتونیم بدیم

آخر با کلی بحث پول داد

وقتی پول داد گفتم بیا این پول بگیر کلاس دیگه بنویس

🤣🤣🤣ببخش خندم گرف،ولی بی مسئولیتن من باشم کلا نمیرم هیچکدومو

غلط کردن

قشنگ قاطی کردم براشون

ولی عصاب خودمم خورد شد

نمیخاستم پول پس بگیرم چون پول چیزی نبود فقط میخاستم ادبشون کنم

من اگه نزدیک پریودم باشه واقعا با حرفام حمله میکنم به سمت کسی که ذره اییی حقمو خورده باشه. ولی در بقیه ی ماه، نمیتونم جواب بدم. خیلی عجیبه اصلا انگار ۷-۸ روز در ماه یه آدم دیگه میشم. 

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

غلط کردنقشنگ قاطی کردم براشونولی عصاب خودمم خورد شدنمیخاستم پول پس بگیرم چون پول چیزی نبود فقط میخاس ...

بخدا نرو اینا ازاونان که یه جلسه درمیون میگن امروز برگزار نمیشه  موکول میشه به فلان روز

والا میرفتم اون روی سلیطه گریمو میدیدن خودشون پولو تو پاکت میذاشتن بعدم با یه دسته گل و شیرینی ازم م ...

طرف خودشم سلیطه بود

کم مونده بود منو بخوره انگار تقصیر منه