2777
2789
فقط برنج رو قطع کردی؟ یا بازم محدودیت داشتی

کالری شماری میکردم مثلا اگه میخواستم یه نون خامه ای بخورم باید ۲۵۰ تا کالری روزانه امو کم میکردم من با برنامه کرفس لاغر شدم  شیرینی هم محدود میخوردم 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من بجاروغن مایع روغن جامدمیخورم،قصد دارم روغن دنبه درس کنم،هنوز نشده،قندوشکرنمیخورم ولی کلی خرما بجا ...

هدفت چند کیلوعه عزیزم 

من روغن حیوانی فقط اونم دوست ندارم بزنم رو برنج 

مثلا نیمرو یا املای اگه دلم بخواد

ولی قند و شکر مصنوعی خدایی همش شکم میاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمسایی برنج نمیخوره موهاش از من بیشتره

🤣🤣🤣خدابگم چکارت کنه ولی ریزش مومیگیرن معمولا

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

من سالها خونمون کلا برنج نداشتیم. فقط تو مهمونی و دانشگاه اینا میخوردم. وزنم کاملا عالی و ثابت. ازدواج کردم ده کیلو یکهو زیاد شدم همشم شکم و پهلو. فقط بخاطر برنجججج. نه قبلش ریزش مو داشتم نه الان.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
آره برنج برا مو خوبه و سیب زمینی حالا قطع کامل نه ولی لامصب خیلی شکم پهلو میاره

چندکیلویی چقدراضافه وزن داری 

من ۱۶۴ قدمه و۶۳کیلوم🤕🤕🤕

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

اگه بخوای اینا رو کامل حذف کنی، خیلی از کالری‌ها رو کم می‌کنی. ولی یادت باشه که باید حواست به جایگزین‌ها هم باشه. مثلاً می‌تونی سبزیجات و پروتئین‌های کم چرب رو بیشتر وارد رژیم‌ت کنی. این کارو برای ۴۰ روز امتحان کن، ولی اگه به بدنت فشار آوردی، بهتره تعدیل کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!