2777
2789
عنوان

یه ناشناس پیام داده😐😐

205 بازدید | 18 پست

بچها من نه دوس پسر داشتم و نه دارم... 

حالا این پسره اومده پیوی گفته بود سلام خوبی

منم وقتی غریبه اس سریع پاکش میکنم پیامشو

حالا پیام داده سین میزنی جواب نمیدی چه زود آمارو فراموش میکنی

منم جوابشو دادم و بلاکش کردم بنظرتون ممکنه فامیلی آشنایی چیزی باشه بخواد امتحانم کنه یا اشتباهی پیام داده؟ 😶

:)

رندوم یه اسم زده اسم تو اومده.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده جواب نده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نه بابا ترفندشونه 

منم یه دوستی دارم میره به پسرای خوش قیافه و مولدار پیام میده عه چرا ریموم کردی چیزی شده؟ 

بعد اینطوری ریکوئستشو قبول میکنن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی مدت هر شب یکی ساعت ۱۱ شب بهم پیام احساسی میداد. من حتی ی بار جواب ندادم. بعد ی مهمونی دوستانه رفتم یکی از دوستای قدیمیم گفت بابا تو دیگه کی هستی چقدر خشکی. حداقل ی پیام میدادی میپرسیدی کی هستم. منم گفتم کسی ک کار داشته باشه خودش رو معرفی میکنه. تازه اونجا فهمیدم رفیق خودم داشته امتحانم میکرده