۹۸۹۸hana مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 عنوان میخام دخترم رو ببرم دکتر بنظرتون چه دکتری مناسبه | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست پنج سالشه ریزه میزه ست برای رشد و قدش دوتا متخصص اطفال بردم گفتن باید هورمون رشد تزریق کنه که اصلا دلم نمیخاد اینکارو بکنم حتی اگه تنها راه ممکن باشه بنظرتون دکتر تغذیه ببرم یا اینکه یه دکتر اطفال معروف تو شهرمون معرفی کردن اما تخصصش خونه 1404/03/11 | 13:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاراومدهه عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 6049 دوتا غددبردم اشتباه نوشتم اطفال من تر عوارضش میترسم و نمیخام هیچ وقت اینکارو بکنم من دخترم ۷سالشع قدش ۱۱۷وزنش ۱۹نسبت ب همسناش کمه ولی ژنتیکشون از سمت پدری همینه
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 14266 بردم دوتا غدد اشتباه نوشتم اطفال قد خودتون چطورهدختر بزرگه ی منم خیلی لاغرهاستایل ش کاملا به عمه ش رفته https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10147 دوتا غددبردم اشتباه نوشتم اطفال من تر عوارضش میترسم و نمیخام هیچ وقت اینکارو بکنم دختر منم خیلی ریزه اس منم از عوارض این آمپول میترسم فعلا والیبال وبت نامش کردم حسابی به تغذیه اش رسیدگی میکنم انشالله کارش به تزریق این مدل آمپول ها دارو ها نکشه
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 من دخترم ۷سالشع قدش ۱۱۷وزنش ۱۹نسبت ب همسناش کمه ولی ژنتیکشون از سمت پدری همینه من خودم۱۵۵همسرم۱۷۰,اما میترسم دخترم از خودم کوتاه تر بشه
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 قد خودتون چطورهدختر بزرگه ی منم خیلی لاغرهاستایل ش کاملا به عمه ش رفته خودم ۱۵۵همسرم ۱۷۰میترسم دخترم به خودمم نرسه
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22909 دکتر خوب حتی اگر توی شهر نیستتحقیق کنید ببینید انلاین ویزیت میشه یا نوزن و قدکاملا ژنتیکی میتونه باشهبچه ۵ ساله چه هورمون رشدی !!مگر بگی اصلا دیگ رشد نکرده الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 دختر منم خیلی ریزه اس منم از عوارض این آمپول میترسم فعلا والیبال وبت نامش کردم حسابی به تغذیه اش رسی ... چند سالشه قدش چقدره قد خودتون چطوره
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 دکتر خوب حتی اگر توی شهر نیستتحقیق کنید ببینید انلاین ویزیت میشه یا نوزن و قدکاملا ژنتیکی میتونه باش ... آخه میگن بهترین زمان تزریقش قبل مدرسه ست رشد میکنه اما کمتر از هم سناش بوده از اول قدش
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22909 آخه میگن بهترین زمان تزریقش قبل مدرسه ست رشد میکنه اما کمتر از هم سناش بوده از اول قدش قد شما گفتید ۱۵۵قد پدرش هم بلند نیست فقط ۱۷۰خب بچه قدش توی همین رنج در میاد دیگ!!نه شما نه همسرتون قد بلند نیستید حقیقتابچه هم توی همین حدود در میادبا یه متخصص اطفال درست حسابی صحبت کنید الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 دکتر خوب حتی اگر توی شهر نیستتحقیق کنید ببینید انلاین ویزیت میشه یا نوزن و قدکاملا ژنتیکی میتونه باش ... بهترین متخصص غدد شهرمون دوتا بردم کاشانیم ما اونا گفتن فقط هورمون میخام دکتر دیگه ای هم ببرم شاید با دارو حداقل یا تغذیه و ورزش حل بشه
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10147 آخه میگن بهترین زمان تزریقش قبل مدرسه ست رشد میکنه اما کمتر از هم سناش بوده از اول قدش نه اصلا هورمون رشد تو این سن نمیدن
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10147 چند سالشه قدش چقدره قد خودتون چطوره امسال کلاس دوم میشه جدیدا قدشو نگرفتم خودم ۱۶۰ همسرم ۱۸۰
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 قد شما گفتید ۱۵۵قد پدرش هم بلند نیست فقط ۱۷۰خب بچه قدش توی همین رنج در میاد دیگ!!نه شما نه همسرتون ق ... من اگه ۱۵۵هم برسه راضیم اندازه خودم اما میترسم کمتر از من بشه البته همه دایی ها و عمه و عموش قدشون بلنده
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 نه اصلا هورمون رشد تو این سن نمیدن تو چه سنی میدن پس قبل از بلوغ باید باشه دیگه
۹۸۹۸hana مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 510 امسال کلاس دوم میشه جدیدا قدشو نگرفتم خودم ۱۶۰ همسرم ۱۸۰ اووه پس اصلا نگران نباشید اصلا کوتاه نمی مونه من خودم ۱۵۵,همسرم ۱۷۰