2777
2789

حیا در لغت یعنی شرم کردن.. 

خلاصه بخوام بگم؛ حیا یه عامل درونی که باعث میشه شرم کنی وقتی یه عمل ناپسند بخوای انجام بدی.. 

مثلا بخوام با نامحرم شوخی کنم؛ شرم کنم.. 

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حالت درونیه یه چیزی شبیه پرده بین دو چیز  طور دیگه ای نمیتونم بگم چیه 😐

0/5 نمره

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
فک کنم بخاطر انتظار عکس کاربریت اعصابت قاطی کرده🤣🤣🤣

😂😂😂نه به خاطراون نیس ولی نمیدونم چرا قاطی ام. 

بعدازاونم دلم چغاله میخواااااااااااااااااد😢😢😢😭😭😭😭😭

حیا یعنی مننننننننن😀

انقدههههه باحیاااااام که حد نداره بابام خبر نداره‌.

میگن چه دختر خوفی من سریع لپام گل میندازه.

خخخخخخخخخخ.

من یک با حیا هستم بسیار شرم دارم.😁

ای ام باحیا

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
0/5 نمره

اخه انصافه 😒

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
حيا يك فاكتور درونيه كه منجر به كنترل يا حذف رفتار ناپسند و نا معقول ميشه يك عامل فطريه كه تربيت هم ...

فطری نیست از پیامهای. والد درون میاد 

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.
باشه پس 0/25

یاد اون استاددهایی افتادم که اعتراض میکردی نمره کم میکردن به جای اضافه کردن 😁😁

ظالماااا

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یاد اون استاددهایی افتادم که اعتراض میکردی نمره کم میکردن به جای اضافه کردن 😁😁 ظالماااا

😁😁😁😁😁😁

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

حالتی درونی است که موجب می‌شود انسان به دلیل سرزنش دیگران از کارهای زشت دوری کند.

از پیامهای والد درون میاد از کودکی در ذهن درون اندازی شده

برخی واژهٔ حیا با خجالت و شرم را مترادف یکدیگر می‌دانند، در صورتی که خجالت و شرم حالتی است که معمولاً بعد از انجام یک کار ناپسند در انسان پدید می‌آید اما حیا حالتی است که انسان را از انجام کار ناپسند بازمی‌دارد.

به این تاپیکم مراجعه کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1631152/مفیدترین-خلاصه-ترین-سادهترین-مطلب-عمرتون-رو-بخونیدکل-خودشناسی-با-روانشناسی-در-چن?postId=53983203

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.