2777
2789
عنوان

شوهرم تو مطب دکتر جلو دکتر منو تشر زد دکترم باهاش دعوا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 22 پست
چجوری تونستی بذاری تا سه روز بچه یبوست باشه‍؟؟این دیگه ربطی به تعداد زایمان و...نداره

پیش میاد برای نوزاد تا سه روز میگن مشکلی نیس بعدش باید پیگیر باشی خود مادر الان نیاز به مراقبت داره حساس شده همه مادرا ک زایمان میکنن ک نباید همه چی بدونن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری تونستی بذاری تا سه روز بچه یبوست باشه‍؟؟این دیگه ربطی به تعداد زایمان و...نداره

برای نوزاد که شیر مادر میخوره تا چهار یا پنج روز هم دکتر میگه اشکالی ندارد 

مگر اینکه بچه خیلی بیتاب و بیقرار باشه 

وقتی میبینی اخلاقش اینجوریه سعی کن محکم باشی بخدا بچه تا بزرگ بشه هزار بار زمین میخوره مریض میشه میخ ...

نمیدونی چیا کشیدم من ... از اول زایمانم دارم بدو بدو میکنم ی روزم استراحت نکردم مثلا خیز سرم زائو بودم

شوهرم بخاطر بچه پاشد اومد قطعا اگه اون و مادرش نمیومدن من با مادرم میرفتم اینقدرم ضایع نمیشدم

یعنی اگه با مادرت میرفتی،محکم بودی وگریه نمیکردی؟

درکت میکنم ،تازه زایمان کردی .ولی این زندگی خیلی مصیبتا داره،خودت رو کنترل کن.

مردها تحمل زن ضعیف رو ندارن.

من در مقام نصیحت نیستم،فقط تجربه خودم رو بهت میگم

نمیدونی چیا کشیدم من ... از اول زایمانم دارم بدو بدو میکنم ی روزم استراحت نکردم مثلا خیز سرم زائو بو ...

بچه داری سخته خسته میشی ولی از این به بعد به جای گریه سعی کن بچه آروم کنی و به این فکر کنی همه این دوران گذروندن منم تحمل میکنم تموم میشه 

دو سه ماه دیگه یکم جون بگیره کارهات سبک تر میشه 

به همسرت هم تذکر بده من هر چند بی تجربه ولی دلسوزتر از هر کسی برای بچه ام هستم نباید من زیر سوال ببری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عزیزم نمیدونم چرا ولی اکثرا تو این دوران زوج ها به مشکل میخورن. بیشتر هم به خاطر بی تجربگی هست چه زن چه مرد. 

شما الان استرس و فشار زیادی روت هست پس اول از همه به آرامش خودت فکر کن و نذار چیزی باعث عصبانیتت بشه. تا میتونی استراحت کن و بذار بقیه بدو بدو کنن برای بچه.چیزی میشنوی یا میبینی، واکنش نشون نده، چون بیشتر خودت اذیت میشی. توانشو نداری که بخوای با همه دهن به دهن بشی. پس نادیده بگیر. بذار این دوران بگذره، خودت انشالله قوت بگیری و سرپا بشی، همه چیزو دوباره بگیر دستت. میگذره این دوران. الان بزرگترا دوست دارن خودی نشون بدن و بگن ما هم بلدیم و تجربمون بیشتره، اشکالی هم نداره، بذار بگن شما هم گوش کن، بهتر بذار یه مقدار از بار فکریت کمتر بشه. 

یه ماه دیگه هیشکی پیداش نمیشه، خودتی و خودت