بچم نوزاد ۱۸ روز ب دنیا اومده ۳ روز مدفوع نکرده بردیمش دکتر دکتر گوش پاک کن کرد تو سوراخ مقعدش بچم کلی گریه کرد منم هق هق زدم زیر گریه دستام میلرزید شوهرم جلو دکتر گف برو بیرون با تشر گف من گف ولم کن دوباره رفتم جلو از گریه نوزادم زدم زیر گریه دوباره شوهرم تشر زد گف برو بیزون دکتر گف اقا یعنی چی زنت بچه اولش تازه زایمان کرده تو جای اینکه درکش کنی باهاش این مدلی حرف میزنی گف اخه دکتر خیلی استرسی بعد ب من گف برو بیرون رفتم بیرون دیدم داره باهاش حرف میزنه میگف زنتو درک کن اون الان همه استرس روشه مادره دقیقا سری پیشم برای زردیش رفتم دکتر مادرشو خودش وقتی دیدن من گریه میکنم منو تشر زدن برام قیافه گرفتن دکتر ک برای زردیش رفته بودم گف ب مادرشوهرم خانم این زن ۳ روز زایمان کرده شما باید درکش کنی حتی ی همراهه ک اونجا بود گف به شوهرم اقا زنتو درک کن بهش حق بده ولی اون تو کل مسیر وقتی من باهاش حرف میزدم میگفتم زردیش چجوری با تندی جوابمو میداد همش با مادرش حرف میزد اصلا ب عنوان ی مادر نظر منو نمیپرسید خیلی دلم شکسته خیلی از اینکه باید مردم بهش بگن زنتو درک کن دیگه کشش ندارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.