2777
2789

چندسالته 

با کاشت اینجور شد

بچه دیگم داری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن طبیعی شدی پسر دارم

خیلی عجیبه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خیلی خیلی مبارکه.بهترین کار رو کردی انشاءلله به حق علی اصغر امام حسین سلامت باشن. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
دعام کن دوست عزیزم منم مث دوست شما ب این روز برسم

توکل به خدا . روزانه سوره ناس و فلق زیاد بخون چشم نخوری . بارداری اینطوری در معرض چشم زخمه چون واقعا لطف بزرگ خداونده بهت . صدقه از طرف سه قلوهات برای سلامتی امام زمان عج بده . خیرات در حد یه لقمه نون و پنیرم شده بده و التماس دعا بخواه دعای نیازمند سریع اجابت میشه . لطفا اگه اعتقادم نداری انجام بده ضرری که ندارع ولی ان شا الله خیرش را میبینی . اگه بدونی سه قلو داشتن چقد شیرینه خصوصا که یکمی بزرگ میشن . ما که غریبه بودیم کیف میکردیم از دیدنشون چه برسه به مادرشون