2777
2789
عنوان

پذیرایی دفاع پایان نامه

368 بازدید | 49 پست

دفاع پایان نامه دارم هیشکیم نیست کمکم یعنی تنهای تنها میرم نمیدونم واسه پذیرایی اساتید چی ببرم

شیرینی و آجیل و آبمیوه ببرم

یا از فینگر فود یسری دسرو فینگر سفارش فدم

جلسم ۹صبحه بردن ظرف شیشه ای واسه پذیرایم تنهایی سختمه چکار کنم به نظرتون 

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو چه ایده هاییبابا ساده بگیر

خب چی مثلا

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
بزن گوگل پک هارو نگاه کن

پک واسه دانشجوهاست نه اساتید

فینگر نه همون میوه و ابمیوه اب معدنی و کیک اجیل هم اگه برات مقدور. هست

آجیلو شیرینی و آبمیوه اوکیه ولی میوه خب چرا دیگه

ظرف شیشه ای چیه پک بگیر درست کن

خب مگه پک واسه اساتیده؟؟؟اون ک واسه دانشجوهاس

تنهایی واقعن سخته 

نمی تونید از یکی از دوستاتون کمک بگیرید؟

من همسرم بودن و پذیرایی خوبی داشتم ، هم از اساتیدم هم از دوستانی که توی جمع بودن و حتا برای پرسنل دانشگاه ، افرادی که خیلی باهاشون در ارتباط بودم بابت کارهای پایان نامه ، پذیرایی کردم

سال 93 البته

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
آجیل مگه دورهمی و مهمونیه😂شیرینی خامه ای مث رولت ببر و آبمیوه و آب معدنی

خب نه صرفا تخمه ولی خب همه پسته و بادوم و این چیزا میبرن