2777
2789
عنوان

پر اختلاف ترین ازدواجی ک دیدم😐🫣

245 بازدید | 5 پست

یکی از پر اختلاف ترین و متفاوت ترین ازدواج ها

دختره کرد و سنی از مهاباد بود،دکتری و خانه دار و قیافه معمولی دهه ۶۰

پسره ترک و شیعه و اردبیلی دیپلمه بود شغل آزاد داشت با چشای آبی خیلی خوشرنگ دهه ۷۰

خیلی اختلاف داشتن😕😕😕

برام عجیب بود تابحال چنین سطحی رو ندیده بودم

ایشالا خوشبخت بشن 

ولی تابحال شمام با همچین موردایی ازدواج دیده بودید

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف که نه ولی یدونه از اقوام یه ازدواجی کرد همه پراشون ریخت 

دختره و پسره ازدواج کردن صاحب یه بچه هم شدن ، بعد از چند سال پسره خیانت کرد زنش فهمید ازهم جدا شدن ، پسره رفت همون زنی که باهاش به زنش خیانت کرده بود رو گرفت زنه هم ازدواج مجدد کرد 

هر کدوم چند سال زندگی کردن و بعد پسره به زن اولی پیام داده بود بیا بخاطر بچه به هم برگردیم 😐 و در کمال ناباوری طلاق گرفتن و دوباره باهم ازدواج کردن 

خدایی خیییییلی چندشم شد از این حرکت 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اختلاف که نه ولی یدونه از اقوام یه ازدواجی کرد همه پراشون ریخت دختره و پسره ازدواج کردن صاحب یه بچه ...

بعضی ها اینجورین

دلم واسه زنا میسوزه چون خیلی ها بخاطر بچه ها تحمل میکنن

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕