2777
2789

دوست صمیمیم سه سال باهم یه مدرسه بودیم دوستیمون خیلی خوب بود ولی الان یه ساله مدرسه هامون فرق داره (باهم آزمون مدرسه رو دادیم من قبول شدم اون نه)

تو این یه سال هر سری من پیام دادم حالش رو پرسیدم اون فقط یه بار پیام داد که ازم درس بپرسه پیاماش چت هاش یه جوری انگار پر از حسادته فقطم میخواد درباره درس و مدرسه ام بدونه و ازم اطلاعات بگیره یا جزوه بگیره منم میدم ولی از ته قلب راضی نیستم الان یه ماه پیش گفتم بریم بیرون (اسفند ماه خودش اول گفت ولی من خیلی سرم شلوغ بود) ولی حتی یه جواب نداد بهم 

پارسالم که برای تولدش یه ماگ ۳۰۰ تومنی خریدم یه تشکر ساده هم نکرد!

بره همینه از هرچی دوستیه متنفرم بار سومه دوستام بهم ضربه زدن 

لعنت بر هر نَری که 

نه با کسی دوست شو نه رل بزن هیچی

فقد خدارو دوست خودت بدون و دوسش داشته باش نه افریده هاشو

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنهایی و عشقه منم دوست ندارم

من با فامیلام دوستم تو مدرسه دوتا دوست دارم 😂😂

اما میگم هیچ دوستی ندارم چون که ندارم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من با دوست مدرسم ۹ سال هم کلاسی بودیم انقدر صمیمی بودیم که همش خونه همدیگه بودیم ، برای کنکورم چون درسش ضعیف بود مدام کمکش میکردم حتی براش کتاب تست خریدم بهش یاد دادم دانشگاه که قبول شد ترم ۱ که گذشت گفت تاریخ انقضای دوستیم تموم شده من تورو برای درس میخواستم😂

پس اصلا این دوستی های مدرسه رو جدی نگیر همشون بخاطر درس و امتحانه بعدش که میری دانشگاه اکثرا تموم میشه

حتی دوستی های دانشگاه تک و توک پابرجا میمونه

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
من با فامیلام دوستم تو مدرسه دوتا دوست دارم 😂😂اما میگم هیچ دوستی ندارم چون که ندارم

منم با خیلیا سلام و علیک دارم ولی در اصل تنهام 😁

کسیو ندارم برام تولد بگیره 

کسیو ندارم باهاش درد دل پنهونی داشته باشم 

منم با خیلیا سلام و علیک دارم ولی در اصل تنهام 😁کسیو ندارم برام تولد بگیره کسیو ندارم باهاش درد دل ...

منمممم 

چند سالته؟دوستی ها وقتی منفعت باشه ادامه پیدا می‌کنه و یکسری دلایل دیگههمه چیزم یک شروع و پایانی دار ...

دهمم از هفتم تا نهم باهم بودیم

لعنت بر هر نَری که