2777
2789
عنوان

بنظرتون بخرم این گوشیو

88 بازدید | 7 پست

من ۵۰ تومن پول دارم دوس دارم ایفون بخرم تاحالا ایفون نداشتم مامانم میگ ۵۰ تومنو بده طلا ولی دوس دارم گوشی بخرم الان با ۵۰ تومن میتونم ایفون ۱۳ بخرم ایفون ۱۶ هم ۸۰ تومنی میشه نمیخوام اینقد هزینه کنم بنظرتون ایفون ۱۳ منطقیه بخرم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بعد چندین سال و داشتن همه برندهای گوشی، پارسال واس اولین بار ایفون خریدم. اینکه برنامه هاش پولیه چرت و پرته. تموم برنامه ها رو دارم. حتی اگه یسری از برنامه توی اپ استور نباشه، نسخه وبش هست. خوبی ایفون اینه از قیمتش نمیوفته و میتونی با همون مقدار بالا بفروشی. اپل ایدی هم دردسر نداره، یه هزینه ای پرداخت میکنی برات درست میکنن (جای خوب برو ولی) الان 13 چون رجیستر هست بابت هزینه بیشتر میصرفه اما بگرد کارکرده بهت نندازن. فقط بدیش اینه که شارژش به نسبت گوشی های دیگه زودتر پایین میاد اما من خودم گوشی قبلیمو هم دارم با اون فیلم نگاه میکنم.

من خودم بعد چندین سال و داشتن همه برندهای گوشی، پارسال واس اولین بار ایفون خریدم. اینکه برنامه هاش پ ...

من با گوشی فیلم و اینا نگا نمیکنم بیشتر کارامم با لپ تاپ انجام میدم کارم با گوشی عکس بگیرم یا زنگ بزنم و تو اینستا برم 

بعد عزیزم اینکه میگن ایفون ۱۳ بعد ی مدت اپل آپدیت نمیکنه و گوشی کند میشه و اینا درسته؟چون فک کنم ایفون ۱۳ الان از رده هم خارج شده

من با گوشی فیلم و اینا نگا نمیکنم بیشتر کارامم با لپ تاپ انجام میدم کارم با گوشی عکس بگیرم یا زنگ بز ...

ن الان مشکلی نیست و میتونم ios رو اپدیت کنم ولی چون 1% از سلامت باتری میره فعلا نکردم اما الان کاملا اوکیم. ربطی به رده اینا نداره. همش به اون ios عه