2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق باشماست 

این چه گوشیه که یه پست و کپی نمیکنه بکوبونش تو دیوار😠😠

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

قضیه از این قراره که داداش من عقدهس فروردین عقد کردن خانمش به خاطر کارش مجبور شد بیاد ساکن اینجا بشه و بره سرکار یعنی اومد خونه بابام به خاطر همین خانوادش چون سنتی هسن مثل خانواده خودم براشون سخت بود دخترشون عقد باشه خونه بابای من زندگی کنه لازمه بگم که زن داداشم سر کار میره چون داداشم حقوق انچنانی فعلا نمیگیره قسط وام ازدواجشون خودش میده اینو کرده چوب میزنه تو سر بابای من که من دارم قسط وام ازدواجمون رو میدم در صورتی که روز اول میدونس داداش من فعلا کار درست حسابی نداره وتازه استخدام شده

همسرم دوستت دارم

خلاصه بابای من راضی نمیشد به این زودی براسون عروسی بگیرم چون تازگیا خرج عقد داداه بود باید یه پول هم میداد به مستاجر و قید کرایه هم میزد این وسط تا داداشم ساکن طبقه بالا شه من تک دخترم وحرفم برو داره پیش بابام نشستم باهاش حرف زدم تا راصی شد خلاصه همه کارا شد از نوبت اتلیه لباس همه چی و همه چیزم بهترین من پا به پا کمکشون میکردم حتی تا سفارش دست گل و گیفت اینم بگم به خاست خودشون

همسرم دوستت دارم

داداشم جدا از اینکه خیلی تحت تاثیر خانمشه دهنش چاک نداره و بی ادبه و به راحتی به مامان و بابام بی احترامی میکنه درصورتی که بابام داره خرج عروسیش رو میده خونه بهش میده بازم مثلا پدرزنشو مثال میزنه میگه مثل این باشه دوهفته پیش با مامانش دعواش شده بهش بی احترامی کرده یه شب اومد خونه مامانم داش بهش گله میکرد که بهم بی احترامی میکردی اونم زیر بار نرفت یه دفعه من یه چیز بهش گفتم خلاصه عصبی شد و دوتا فحش به شوهرم داد در صورتی که اصلا اونجا نبود بهم گفت یه شب نیاین خونه بابام غذا بخورین گشنه میمونین خلاصه من خیلی ناراحت شدم و دعوا بالا گرفت من توقع داشتم زن داداشم از من حمایت نکنه نه ولی فقط بیاد شوهرشو ساکت کنه خودبه خود بی احترامی نکنه الان اونم خودششو بامن قهر گرفته در صورتی که این وسط کوچکترین بی احترامی هم بهش نشد

همسرم دوستت دارم

منم بودم میزدم تو سر پدر شوهرم چون عروسی نگرفت برا پسرش گفت برو قرض کن عروسیتو بگیر ب اون یکی پسراش سنگ تموم گذاشت منم همیشه میگم ک شما پشت پسرتون نیستین فقط شریک خوشی هاشین

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بگو کسی ک خربزه میخوره بایدپای لرزشم واسته😆

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋