یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا انگیزه ای برای کار و پیشرفت مالی نداره چون میدونه من هستم..... عصر که میاد تا شب که بخوابه فقط دنبال حرف مفت زدنه .... خواهرت اینوگفت..... فلانی به من حسودی می کنه و و این حرف ها
وجود پدر برای پسرها خیلی با ارزش هست و مهمه که با هموقت بگذرونن اگه توانشو داری برای اون فداکاری کن و بمون
یمی از آشناها توبچگی پسرشون از هم جدا شدن الان پسرشون حدود شانزده ساله هست و همش داره با بچ های من درد دل میکنه گریه میکنه ناراضی از این زندگی که داره البته ظاهراً همه چیز برای فراهم هست و همه از بیرون فکر میکنن چقدر با این مسئله راحت کنار اومده ولی این رنج درونی رو فقط برای دوستاش و همسن سالهای خودش بیان میکنه
وجود پدر برای پسرها خیلی با ارزش هست و مهمه که با هموقت بگذرونن اگه توانشو داری برای اون فداکاری ...
دارم می سوزمومی سازم..... عمر و جوونیم تباه این مرد شد
یک عمر بخاطر رفتارش خجالت کشیدم
الانم که خرج میدم تازه با کمال پر رویی میکه این همه در آمد داری.... همینمنمی خوای خرج کنی ( در صورتی که منبرای پیرم با جون و دل خرج می کنم .... از مدرسه ی غیر انتفاعی کرفته تا انواع کلاس ها ... سفر خارج.... همه وهمه رومن میدم )