2777
2789
عنوان

میخوام برم رژ لب دائم بزنم همسرم میگه نکن اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 102 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بالاخره قدیمی میشه و از مد میفته چندسال پیش خط چشم کامل زدم الان بدم میاد ازشون و از مد افتاده و ...

رژ از مد نمیفته

سالی یکبار ترمیم بری خیلی چهره شیک و جداب میشه و جون دار

نمیزاره حیف

میترسم برم خیلی ناراحت بشه 

صبحی بیدار شدم گفتم برم بزنم و خلاص

ولی خب میگم اینطوری اونم دیگه به حرف من گوش نمیده 

از طرفی هم با این دختره که شیدینگ لب انجام میده قرار مدارامو گذاشتم و گفتم چند روز دیگه میام

اونم ازم ناراحت میشه

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

درد نداره؟من دیدم رنگ کالباس ملایم خوشم اومده رو لب بقیه .منتها میترسم درد داشته باشه . ببین خودت بهتر میشناسیش اگه میدونی تو عمل انجام شده بزاریش چیزی نمیگه برو بکن . منتها اگه میدونی لجوج و ادیت کنه خب یکم صبر کن

قطعا پشیمون میشی شک نکن

چرا اینو میگی؟

فقط رژ قرمز همیشه میزنم چون این رنگ خیلی بهم میاد

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

قطعا پشیمون میشی شک نکن

عکس لبمو میزار ببینید بهم قرمز میاد ففط سریع پاک میکنم

عکس لبمو میزار ببینید بهم قرمز میاد ففط سریع پاک میکنم

ممکنه بهت بیاد ولی خیلی زود دلتو میزنه 

هر کس زده پشیمون شده 

بخصوص قرمز که دیگه نمیتونی تنوع هم بدی تا سالها

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔
[QUOTE=384025013]قرمز خیلی خوب میشم مطمئنم[/QUOTEخدایی قرمز خیلی جیغ هستهرجا بری جلب توجه میشه

عزیزم

قرمز میزنی قرنز نمیمونه که!!!!

بعد از دو هفته فقط یک هاله هایی از رنگ میمونه ..

اینطوری یست قرررمز بمونه که

یه قرمز خیلی کم رنگ میمونه اما خوبیش اینه همیشه یه ته رنگی داره لبات 

اصلا قرمز نمیمونه اونطور که فکر میکنی نیست دیدم که میگم

پولت هدر میره من انجام دادم یکی از بهترین سالن ها ولی روزای اول قشنگه بعد محو میشه و کمرنگ

خوبه که محو بشه 

خوب نیست؟

ترمیم نرفتی عزیزم؟

یعنی اصلا راضی نیستی و پیشنهاد نمیکنی؟

درد نداره؟من دیدم رنگ کالباس ملایم خوشم اومده رو لب بقیه .منتها میترسم درد داشته باشه . ببین خودت به ...

نه میشناسمش بنظرم خیلی ناراحت میشه

عزیزم کالباسی نزن چون بعد یه مدت رنگش که کم میشه مثل رنگ کبود میشه روی لبت خیلی قشنگ نیست. 

قرمزو گلبهی و اینا بزن که کم رنگ میشه یذره رنگ زنده روی لبت باشه 

اینم بگم خیلی کم رنگ میشه ها