2777
2789

به این سوال به جز این خانوم ها جواب ندن چون درکی از موضوع ندارن لطفااااااا اگر بلد نیستی جواب نده و رد شو 

تا حالا بعد زایمان به خودکشی خودت ید فرزندتان فکر کردین؟ 

اگر اره چه داروهایی مصرف کردین این فکرا رفت ؟ 

عزیزم فقط برو مشاوره دیگه هیچی تاثیرنداره هرچی زودتر بهتر ازامروز زودتر نیست حتما برو

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

عزیزم این روزا میگذره فرزندتم بزرگ میشه چطور دلت میاد به نابودی کسی که گوشت تن خودته فکرکنی؟گلم بهتره هرچه زودتر با یه روانشناس یا روانپزشک مجرب حرف بزنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بله جانم من خود افسردگی بعد از زایمان

خیلی خیلی سخته اگه برا خودته انشالله زود میگذره من تا سه ماه طول میکشید چون سومی رو هم که سقط کردم چون هورومونام به هم ریخته بود افسردگی گرفته بودم 

سر بچه دومی اینقدر بهم سخت میکذشت همش به مردن فکر میکرد ولی ماه سوم چون بچه اروم میشه مادر هم بیشتر فرصت میکنه بخوابه و هورومونا هم تنظیم میشه خوب میشه ادم

فدات شم با پاک کردن صورت مسئله مشکل حل نمیشه.

شما تا الان این همه زحمت کشیدی برای پاره تنت پس سعی کن قوی تر باشی.

درسته در ظاهر تنها هستی ولی شما خدا رو داری سعی کن همیشه وضو داشته باش و نمازات رو حتما بخون تا روحت آروم بشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم