2777
2789
عنوان

زن مهربون و فداکار !

259 بازدید | 13 پست

آﺯمایش‌های این ﺯن نشوﻥ داﺩه که سرطاﻥ دﺍره بعد ﺭفته یه ﺯن مهربوﻥ ﻭاسه شوهرﺵ گرفته تا با خیاﻝ راحت برﻩ، حالا فهمیدﻩ آﺯمایش‌ها اشتباﻩ بودﻥ!
شوهرﻩ هم ﺯنه رﻭ طلاﻕ نمیدﻩ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعابی عقلی کرده 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خب شوهرش بعدش خودش زن میگرف این چراعجله کرد خودشیرینی کاردسش داد

گویا خانوم گفته بودن میخواستم کسی بیاد بالا سره بچه هام که خیالم از بابته بچه هام راحت باشه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍
اها بچه داشته  پس عذر خواهی میکنم

بله عزیزم فکر میکنم جدیدم نیس من پارسال خوندم تو حوادث که خانوم گفته بودن خواستم خودم کسیو انتخاب کنم که خیالم برا بچه هام راحت باشه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍