2777
2789
عنوان

بنظرتون تصمیمم منطقیه

165 بازدید | 18 پست

من امسال سال اولی بود ک پشت کنکوری بودم

سال دیگ ام میخام پشت بمونم بعد برای دومین سال پشت کنکور موندن باید همه درسامو امتحان بدم رشتم تجربیه

دیگ این بقیه امتحان هارو نخوندم گفتم وقتی دوباره میخا کنکور بدم چه کاریه؟

فقط میخا بخونم نمرم کم شه ناامید شم واسه سال آینده ک اره من خنگم به چ دردی میخوره خوندنم

چون یک سال واقعا شرایط خوبی نداشتم بخونم همشون دیقه نودی شدن ک بخونم

بنظرتون منطقیه تصمیمم؟

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

نه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنکوروووو چیکار کردن ؟؟؟ یعنی هر سالی که میخوای کنکور بدی باید همرو دوباره امتحان بدی ؟؟؟؟

۶۰درصد معدل  ۴۰درصد کنکور

اره باید سال ویگ دوباره کل درسای ۱۲ رو امتحان بدم

نه،منطقی نیست

چرا خب دلیل من ک میخا سال دیگ همه رو بدم تو خودت بخونی ولی کم شی ناامید نمیشی؟نمیگی حتما مشکل منه یادم نی

من اینجورم واسه کاری حتی تلاش نکنم ولی خراب شه نمیگم تلاش نکردم میگم حتما من بلد نبودم

چرا خب دلیل من ک میخا سال دیگ همه رو بدم تو خودت بخونی ولی کم شی ناامید نمیشی؟نمیگی حتما مشکل منه یا ...

هیچ وقت کار امروزتو به فردا ننداز تمام تلاشتو بکن نتیجه رو بسپر به خدا ناامیدی برای چی؟؟؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

هیچ وقت کار امروزتو به فردا ننداز تمام تلاشتو بکن نتیجه رو بسپر به خدا ناامیدی برای چی؟؟؟

اخه ناامیدی هیچی من امسال بخونم سال دیگ باز باید امتحان بدم همه رو 

میخام از تابستون قشنگ شروع کنم خوندن

ناامیدم چون توی دبیرستان هم هیچی نخوندم میشه گفت ۴سال من لای کتاب هارو باز نکردم

چطوری ۲شبه میتونم کل فرمول هارو حفظ کنم ؟؟ 

اخه ناامیدی هیچی من امسال بخونم سال دیگ باز باید امتحان بدم همه رو میخام از تابستون قشنگ شروع کنم خو ...

فکر کن از الان دادی برای سال آینده می‌خونی فقط با برنامه‌ریزی مدرسه مجبوری یک ماه بری جلو، آخر امتحانا از اول شروع کن به خوندن..

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

درس خوندن تو این دور و زمونه فایده نداره

چرا الان هر تاپیکی میبینمتون اینو میگین

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

درس خوندن تو این دور و زمونه فایده نداره

مدرکت چیه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست