2777
2789

واسه مدارس دولتی میگن میان دم خونه ک ببین واقعا بچه اونجا ساکن هست یا ن

منم ادرس بابلم اینا رو دادم..استشهاد محلی هم گفتن باید بیارید

میگن ب عنوان خیر پول بدید ثبت نام میکنن..یعنی دیگه تحقیق نمیان؟

سوال چی میپرسن؟

از استرس خوابم نمیبره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه ما ک تاحالا نیومدن بیکارن بیان

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

جدید امده طرحش🤐🤐🤐واسه بچه داداشمم امده بود ک ببین بچه اونجا درس میخونه یا ن

طرف ما نشنیدم

میدونی حق دارن اونایی معلم هستن میدونن مدرسه ها خیلی تقلب میکنن تو سیستم ثبت میکنن بعد دانش اموزاشون زیاد میشه میدن مدارس غیرانتفایی تا تعداد اونا زیاد بشه

مدیرا دست به یکی میکنن

پارسال تو مدرسه ای که بودیم همین کارو کردن

💍♥️

برای دختر من رفتن تحقیق خیلی پیگیرن لاشی ها اگ نباشی اونجا بعدش با پول ثبت نام میکنن

چقدر باید بدیم؟

ب شوهرم میگم همون اولش پول بده اینقدر استرس نکشم

قبول نمیکنه

چقدر باید بدیم؟ب شوهرم میگم همون اولش پول بده اینقدر استرس نکشمقبول نمیکنه

برای من ک فهمیدن زنگ زدن گفتن بیاید مدرسه کارتون دارم ما هم دیگ نرفتیم همش اصرار که بیاید دخترتون رو ثبت نام کنید منم چون دوست نداشتم به کسی باج بدم نبردم اون مدرسه و جای دیگ ثبت نام کردم