2777
2789
عنوان

روش تقلب بدید

118 بازدید | 11 پست

چطوری گوشیمو سر امتحان در بیارم تقلب کنم؟؟ لعنتیا سوالارو هم دیر پخش میکنن آخه دهو نیم دقیقا موقع امتحانه تا بخوام پاسخنامه رو بنویسم کلی گذشته مجبورم گوشی ببرم. شما راهی روشی بلد نیستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو میدونم میگم چجوری درارمش چجوری استفاده کنم ازش ک مراقب نفهمه😭😭

یدونه تخته شاسی ببر گوشیو بزار روش ورقه هم بزار رو گوشی😂💆🏻‍♀️

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

بابا سر جلسه ازت بگیرن خیلی بد میشه نهایی دوازدهم هستی ؟

بنظرم بزار تو کیف تو حیاط یا هر جا می تونی بکم دیر تر برو تو سالن یا قسمت امتحان 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

هندزفری بزارب یکی بگو بهت از خونه  زنگ بزنه  قبل رفتنت سره جلسه بعد سوالا ک پخش شد بخونه جوابارو تو بنویس رمز بزار برا این ک تکرار کنه سرفه کن برا این ک بره سوال بعدی بگو هعیی من خودم اینجوری پاس کردم

البته جکی چان منظورمه🤭😁
بابا سر جلسه ازت بگیرن خیلی بد میشه نهایی دوازدهم هستی ؟بنظرم بزار تو کیف تو حیاط یا هر جا می تونی ب ...

نهمم

یا باید گوشی ببرم یا بشینم پاسخنامه بنویسم بعنوان تقلب و دیرتر برم

دمت گرم این روش خوبیه

عالیه مو لا درزش نمیره من همیشه همین کارو میکردم فقط حواست باشه سایلنت کنی😂 و  شارژ داشته باشي ك وسطش قطع نشه ، من ميزاشتم توي لباس زيرم دستگاه ميزدن صدا ميداد ميپرسيدن چيه چرا صدا ميده ميگفتم جكه سوتينمه 😅

البته جکی چان منظورمه🤭😁